Met deze TikTok-hack maak je heel makkelijk zelf lippenstift

En je kunt elke kleur maken die je maar wilt!

Lippenstift is in talloze verschillen tinten verkrijgbaar – and we love it! Van roze tot rood, paars en zelfs bruin: wij hebben ze allemaal in onze make-up stash. Een make-uplook is immers niet compleet zonder een fijn kleurtje op je lippen. Is er toch nog een kleur die niet in je collectie zit? No worries, want met deze fantastische TikTok-hack maak je die gewoon zelf.

DIY lippenstift

Er zijn een hoop verschillende kleuren lippenstift in omloop, en met zoveel keuze kan het soms best lastig zijn om de juiste kleur te kiezen. Gelukkig is dit niet meer nodig, want dankzij een handige truc kun je elke gewenste lipkleur maken. In een TikTok-video die op het moment viraal gaat is namelijk te zien dat je met slechts één product elke kleur lippenstift kan maken die je maar wilt.

Go Play Cosmetics

TikTik-gebruiker Yana laat zien hoe dit precies te werk gaat – en wij hebben daar natuurlijk oren naar! Het enige wat ze gebruikt is het apparaat van Go Play Cosmetics, waarmee je oneindig veel verschillende lippenstift kleuren kunt maken. Dit doe je door de witte, gele, groene, blauwe en rode kleuren in het apparaat te mengen met elkaar. Klinkt ingewikkeld, maar niets is minder waar. Bij het product krijg je namelijk gewoon een boekje waarin staat hoe je de kleuren maakt én het merk heeft zelfs een eigen app. Maar op TikTok verschijnen er ook al video’s waarin mensen aan het experimenteren zijn, en dat snappen wij helemaal!

@yannalinnaa

Okay, we’re about to have so much fun with this 😍

♬ original sound – Yana ✨

Long-lasting

Het apparaat van Go Play Cosmetics is verkrijgbaar met warme ondertonen of met koele ondertonen. De basisbundel kost €64,95. Good to know: de lippenstift is vegan, dierproefvrij én long-lasting. Het is mogelijk om navullingen van de kleuren in het apparaat te bestellen, zodat je oneindig kunt doorgaan met het maken van nieuwe lippenstift kleuren. Dit komt zeker op onze wishlist!

Bron: Marie Claire, NSMBL | Beeld: Adobe Stock (Drobot Dean)

Laatste nieuws