Netflix onthult releasedatum van Selling Sunset seizoen 6

Wij kunnen niet wachten!

Hoewel de opnames van het zevende seizoen van Selling Sunset op dit moment in volle gang zijn, hebben we eerst nog een zesde seizoen vol glitter, glamour en drama tegoed. Enne, we hebben goed nieuws voor alle fans, want Netflix heeft onlangs de releasedatum bekend gemaakt. Yes!

Releasedatum seizoen 6

We hebben er even op moeten wachten, maar het moment is bijna daar! Netflix onthult aan de hand van de eerste teaser de langverwachte releasedatum. Enne, volgende maand is het al zover! Vanaf 19 mei kunnen we ons weer allemaal opsluiten in huis. Een plek die ineens super klein en armoedig aanvoelt vanaf het moment dat je op de startknop hebt gedrukt.

Makelaars

Nadat Chelsea vorig seizoen haar intrede maakte, worden we ook dit seizoen weer getrakteerd op twee nieuwe makelaars bij de Oppenheim Group: Nicole Young en Bre Tiesi. Spannend! Natuurlijk zijn vertrouwde gezichten van het programma Chrishell Stause, Heather El Moussa, Davina Potratz, Emma Hernan, Amanza Smith en Mary Fitzgerald er ook weer bij. Na het geld-schandaal met een klant van Emma, zien we Christine niet meer terugkeren in het programma. Maar dat zal heus niet voor minder drama zorgen!

Seizoen 7 al in volle gang

Ook de opnames voor het zevende seizoen van Selling Sunset zijn op dit moment alweer in volle gang. Een aantal oude vertrouwde castleden zijn hierbij aanwezig, maar Heather schittert in afwezigheid. Waarom is de realtor niet bij de opnames? Ze is niet gevraagd, zo vertelde ze onlangs aan E!News. “Ik kijk ernaar uit om weer te gaan werken, maar ze hebben me nog niet gevraagd”, geeft ze toe. “Het is frustrerend, ik weet niet precies wat er aan de hand is.”

Eerder maakte Maya al bekend dat we haar niet gaan terugzien in het nieuwe seizoen van de populaire serie. “Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren”, bevestigde de makelaar eerder al aan Page Six. “Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien.”

Voorlopig hebben we dus eerst nog een zesde seizoen vol glitter, glamour en drama tegoed. Iets om naar uit te kijken!

Bron: Netflix, filmvandaag | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws