Zien: het prestigieuze nieuwe kantoor van de realtors uit Selling Sunset

Wow!

Hoewel we enorm uitkijken naar het volgende seizoen van Selling Sunset, zal de makelaarsserie nooit meer helemaal hetzelfde zijn. De makelaars uit de high society van Los Angeles hebben namelijk een geheel nieuw kantoor. Enne, dat is er niet zomaar eentje.

Gloednieuw kantoorpand

The Oppenheim Group is meer dan trots op hun nieuwe – zeg maar gerust luxueuze – werkplek. ”Met twee keer zoveel ruimte en een geheel nieuw ontwerp is dit kantoor een bewijs van het succes en vertegenwoordigt het de toekomst van onze makelaardij”, laten ze trots weten op Instagram.

Kleine opsomming van wat dit bescheiden bedrijfspandje allemaal te bieden heeft? Well: een bar, pooltafel, openhaard, dj-tafel, dartbord, retro toiletten en een relaxhoek groter dan onze woonkamer. En dat allemaal uiteraard geheel in stijl volgens de nieuwste interieur trends. Afijn, we hadden ook niet anders verwacht van elite-makelaars die de meest luxe villa’s aan rijkelui verkopen, wel? Wauw!

Nieuw seizoen

De opnames voor alweer het zevende seizoen van Selling Sunset zijn op dit moment in volle gang. Een aantal oude vertrouwde castleden zijn hierbij weer aanwezig, maar Heather schittert in afwezigheid. Waarom is de realtor niet bij de opnames? Ze is niet gevraagd, zo vertelde ze onlangs aan E!News. “Ik kijk ernaar uit om weer te gaan werken, maar ze hebben me nog niet gevraagd”, geeft ze toe. “Het is frustrerend, ik weet niet precies wat er aan de hand is.”

Eerder maakte Maya al bekend dat we haar niet gaan terugzien in het nieuwe seizoen van de populaire serie. “Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren”, bevestigde de makelaar eerder al aan Page Six. “Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien.”

Voorlopig hebben we eerst nog een zesde seizoen vol glitter, glamour en drama tegoed. Netflix heeft onlangs bekendgemaakt dat die op 19 mei uitkomt, dus we hebben iets om naar uit te kijken!

Bron: Instagram @theoppenheimgroup | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws