Prachtig: hoogzwangere Chrissy Teigen showt haar babybump

Het model kiest duidelijk voor comfort in de laatste weken van haar zwangerschap.

Model Chrissy Teigen is inmiddels hoogzwanger van haar vierde kindje met zanger John Legend. Op Instagram deelt ze geregeld kiekjes waarop haar babybump te zien is. We love it!

Vroeggeboorte

In augustus maakte Chrissy bekend dat ze weer in verwachting is. Het leuke nieuws kwam twee jaar na een enorme klap voor het gezin. Chrissy en John hadden samen al twee kinderen, Miles en Luna. In 2020 raakte Chrissy zwanger van hun derde kindje, een zoon. Ze besloten hem Jack te noemen. Helaas werd Jack al met twintig weken geboren en overleefde hij dat niet.

Roze wolk

Na een periode vol verdriet zit het gezin nu op een roze wolk. “De laatste paar jaar zijn een blur of emotions geweest, om het zacht uit te drukken. Vreugde heeft ons huis en onze harten echter weer gevuld”, schreef Chrissy in augustus.

Comfort first

Op Instagram heeft het model nu een reeks foto’s geplaatst waarop haar groeiende babybump te zien is. Ze kiest duidelijk voor comfort, want ze draagt alleen ondergoed en een dikke badjas. Groot gelijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

Blije reacties

In de reacties bij de foto is veel positiviteit te vinden. “Hot mama! ❤️🔥”, schrijft pilatescoach Andrea Speir. Ook Chrissy’s echtgenoot John is van de partij en plaatst “😍😍😍😍😍”.

Chrissy’s eerlijkheid online blijkt erg te worden gewaardeerd. “Ik heb zo veel afgebroken zwangerschappen meegemaakt. Ik bewonder het enorm dat je zo moedig bent en alles deelt. Bedankt dat je het verlies en succes van zwangerschap iets maakt dat we allemaal kunnen delen!”, schrijft iemand. We wensen Chrissy fijne laatste loodjes en een fijne bevalling toe!

Bron: Instagram Chrissy Teigen | Beeld: BrunoPress, Instagram Chrissy Teigen

Laatste nieuws