Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze man gaat er met de laatste roos vandoor in De Bachelorette

Wie heeft het hart van Sylvia Geersen weten te veroveren?

De wekenlange zoektocht van Sylvia Geersen naar ware liefde komt vandaag tot een einde. Het is namelijk tijd voor de finale van De Bachelorette! De twee overgebleven heren gaan op 24-uursdate en Sylvia geeft haar laatste roos weg. Wie gaat er met de laatste roos vandoor, is het Joris of Samé?

Spoiler alert: dit artikel bevat spoilers over de finale van De Bachelorette.

Laatste dates

Na een wekenlange zoektocht, weten we nu ein-de-lijk welke man het hart van Sylvia Geersen heeft veroverd. Maar voordat ze deze moeilijke keuze moest maken, ging Syl eerst nog met beide heren op 24-uursdate. Samé mocht als eerste en beleefde bijzondere momenten met Sylvia tussen de giraffes. Ook had de bachelorette nog een verrassing voor hem in petto. Hij mocht namelijk alsnog de helikoptervlucht maken, die Tjeerd met zijn wild rose van hem had afgepakt. Met Joris ging ze de volgende dag naar een prachtige villa, waar ze genoten van heerlijk eten én elkaar. Ook voerden ze daar diepgaande gesprekken.

Waanzinnig avontuur

Het moge duidelijk zijn dat beide mannen een bijzonder plekje hebben gekregen in Sylvia's hart. Toch kan er maar één met de laatste roos vandoor gaan. Bij Samé ziet het model 'oprechtheid, eerlijkheid en liefde', toch blijkt dit niet genoeg te zijn. "Ik moet je laten gaan", vertelt ze hem. "Ik heb een waanzinnig avontuur met je beleefd en je hebt echt mijn hart geraakt en dat pakt niemand mij meer af."

First and last

Sylvia kiest dus voor Joris, die ze vanaf het allereerste moment al zag zitten. De kapitein kreeg namelijk de first impression-roos na hun kennismaking op de rode loper. "Ik ben blij je weer te zien, want bij jou denk ik: is hij mijn liefde misschien?" zegt ze tegen hem. "Dus Joris, wil jij de laatste roos van mij aannemen? The first and the last." En dan is het finally tijd voor wat romantiek: de twee zoenen erop los. Ahhhw!

"Hier staat een heel blije man, want het heeft lang geduurd voor ik deze roos kreeg", zegt Joris na afloop. Ik neem Sylvia mee naar huis, dus missie volbracht." Of de twee nog steeds happy together zijn, zien we volgende week tijdens de reünie.

Bron: De Bachelorette, RTL Boulevard | Beeld: JPF Photo