Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Island-Rowenna deelt meest awkward moment in Love Island

'Ik ben zooo blij dat dit niet is uitgezonden'

We leerden de knappe Rowenna allemaal kennen in Love Island, waar ze de liefde vond bij haar vriend Donny. En hoewel je in dat 'beginstadium' van je relatie geen blunders wilt maken, was dat voor Rowenna wel anders. De beauty deelt namelijk op TikTok haar meest awkward moment in Love Island. Aii...

Awkward

De brunette maakte de video naar aanleiding van vragen over Love Island. Veel volgers vroegen zich namelijk af wat wel en wat niet werd uitgezonden. "Ik heb dus een verhaal jongens, ga er even voor zitten", kondigt ze aan in haar TikTok-video.

"Dit is gelukkig niet uitgezonden. Ergens overdag had ik een witte bikini aangetrokken", vervolgt de brunette. "Ik vond dat ik er helemaal leuk uitzag. En ik ging met Don bij de zitzakken zitten. Het was een superleuk gesprek, het was heel erg gezellig."

Doorgelekt

Rowenna legt dan uit dat ze na het gesprekje naar de keukentafel liep. "Daar kwam Nina naar me toegelopen en die zei: 'Ben je ongesteld geworden?' Dus ik zeg: 'Nee, ik zit midden in mijn pilstrip'. Dus ik kijk, ben ik he-le-maal doorgelekt." Oh no!

"Had Don dat dus gezien, maar hij wilde niet dat ik me schaamde, dus hij had het tegen Nina verteld. (...) Dus dat was wel echt superlief. Dat vond ik eigenlijk gelijk al tien punten."

@rowennaIk ben zooo blij dat dit niet is uitgezonden 🙈 Heb jij ooit ook zoiets meegemaakt? Let me know in de comments 💕♬ origineel geluid - Rowenna

Gerustgesteld

"Maar wat het dus was, gelukkig kwam de productie gelijk naar me toe gerend." De beauty vertelt dat de productie haar meteen gerust stelde en zei dat ze de beelden niet gingen uitzenden.

"Dat was wel echt zo'n moment dat ik dacht: 'Oh my God, als dít nu wordt uitgezonden, I'm crying'. Dus ja, nu kan ik er om lachen, maar op dat moment was ik zo aan het huilen." Ahw!

Bron: TikTok | Beeld: NL Beeld, TikTok