Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Cas bevestigt relatie met Esmee: 'Vind haar superleuk'

Love is in the air!

Er gingen de afgelopen tijd al wat rumours rond dat Cas en Esmee, beide bekend van Love Island, aan het daten zouden zijn. Tot nu toe gaven de twee daar geen duidelijkheid over, maar in de nieuwste aflevering van Realitea bevestigt Cas deze prille romance.

Love Island

In 2022 vormde Cas samen met Jotti hét droomkoppel van Love Island. De twee gingen er met de winst vandoor en waren happily in love. Helaas was die relatie van korte duur, want eind vorig jaar maakten de twee bekend uit elkaar te zijn. Met Jotti is het dus niet gelukt, maar misschien bloeit er wel iets moois op met een andere Love Island-winnares. We hebben het natuurlijk over Esmee, die het programma in 2021 samen met Job won.

Beginfase

Op de bank bij Fawry not Sawry bevestigt Cas dat hij inderdaad met Esmee aan het daten is. "Super typisch ook weer dat je dan iemand ontmoet die ook aan Love Island heeft meegedaan en heeft gewonnen", lacht hij. Cas vertelt dat hij Esmee heeft leren kennen op een event. Inmiddels zijn ze dus happy together, al is het nog wel heel pril. "We zitten echt nog in de beginfase, maar we hebben het wel gewoon heel leuk en ik vind haar ook echt superleuk", zegt hij stralend. "Ik ben gewoon heel erg tevreden en blij hoe dat nu gaat."

Druk

Dat hij nu opnieuw aan het daten is met een Love Island-ster, brengt ook een keerzijde met zich mee. "Aan de andere kant is het ook wel weer lastig dat er weer een soort 'druk' op ligt. Mensen zien dat wij daten en het liefst doe je dat natuurlijk gewoon privé", legt hij uit. Dat de twee dan wel tegelijkertijd foto's op social media delen is dan niet héél handig, zo stelt Fawry. "Nee dat is ook zo", lacht hij. "We hebben het heel leuk en we zien wel waar het naartoe gaat", zegt hij tot slot. Wij wensen de twee veel geluk samen!

Bron: Realitea, RTL Boulevard | Beeld: Love Island