Love Islands Cas over ‘breuk’: ‘Jotti en ik zijn nog niet uit elkaar’

'Hij en Jotti zijn gewoon nog heel erg gek op elkaar.'

Hoewel we allemaal dachten dat Love Island-winnaars Jotti Verbruggen en Cas Hooijer de liefde bij elkaar hadden gevonden, bleek hun liefdessprookje jammer genoeg toch niet zo’n happy ending te hebben. Afgelopen week kwam namelijk naar buiten dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet na verschillende roddels. En hoewel Jotti deze roddels bevestigde, wilde Cas sommige roddels meteen weer uit de lucht helpen in het YouTube-programma Allures van Fawry Not Sawry en René Watzema.

Belletje

Natuurlijk stond menig Love Island-fan te popelen om de nieuwe aflevering van het Rumag-koppel te kijken, maar wat blijkt? Cas is helemaal niet te zien in de aflevering. “Hij wilde heel graag zijn verhaal doen”, legt Fawry uit in de aflevering. Totdat René de ochtend vóór de opnames van de aflevering een belletje kreeg van Cas. “Ik kreeg vanochtend een appje van hem: ‘Kan ik je even bellen?'”, legt René uit. “Hij belt me op, hij zegt: ‘Joh, ik voel me er toch niet zo goed bij. Eigenlijk wil ik nu alvast zeggen dat ik niet kom.'”

Gesproken

Hoewel het natuurlijk een domper was voor het Rumag-koppel, snapten ze dat de Love Island-ster wel. “Ik zei: ‘Waar je je niet goed bij voelt, dat moet je niet doen'”, aldus René. Toch kon de interviewer het niet laten om wat vragen te stellen aan Cas. Zo vroeg hij of Cas Jotti nog had gesproken, waarop hij antwoordde dat ze elkaar een dag voordat Cas zou aanschuiven bij Rumag voor het eerst weer hadden gesproken en daardoor nog niet langs wilde komen.

Spijt

Toch wilde René iets meer weten en vroeg wat Cas hem dan wél kon vertellen. “Ik heb fouten gemaakt, daar heb ik heel veel spijt van”, legde de Love Island-ster uit. Toen René vroeg waar hij dan spijt van had, antwoordde hij dat hij contact had gezocht met andere meiden, terwijl hij met Jotti was. “Maar dat was uit onzekerheid, ik wist ook niet waarom ik dat deed. Er zijn ook vanuit de andere kant dingen gebeurt, maar daar ga ik niks over vertellen. Maar, Jotti en ik zijn nog niet uit elkaar”, legde Cas uit. Wait, what?

“Hij wil er alles aan doen om het goed te maken, hij wíl het goedmaken, hij denkt ook dat het er nog in zit dat ze weer bij elkaar komen. Ook wil hij bestempelen dat hij absoluut niet is vreemdgegaan. Hij wil nu rust en ruimte om het uit te praten met Jotti, en hopelijk komt het weer goed. Hij en Jotti zijn gewoon nog heel erg gek op elkaar”, vatte René nog kort samen. Gaan we de twee dan toch weer samen zien? Let’s hope!

Bron: YouTube Allures | Beeld: Love Island

Laatste nieuws