Love Islands Cas reageert op breuk met Jotti: ‘Vreemdgaan is niet aan de orde’

'Er wordt momenteel een hoop gespeculeerd'

Gisteravond werd duidelijk dat Love Island-winnaars Jotti en Cas uit elkaar zijn. Jotti maakte het treurige nieuws bekend op haar Instagram Stories. Ook Cas heeft nu gereageerd op de breuk. Hij laat weten dat hij morgen zijn kant van het verhaal zal delen bij RumagTV.

Roddels

Eerder deze week klonken op verschillende juicechannels de geruchten dat het niet helemaal meer zou boteren tussen Cas en Jotti, omdat Cas niet trouw geweest zou zijn. Gisteren bevestigde Jotti deze geruchten in een droevig bericht in haar Instagram Stories.

“Dankjewel voor de lieve en bezorgde berichtjes”, klonk het in het bericht. “Net als jullie ben ik zelf in shock en voel me erg gekwetst. Helaas kloppen de roddels en heb ik de keuze moeten maken om de relatie tussen mij en Cas te beëindigen. Hopelijk gunnen jullie mij wat rust en begrijpen jullie dat dit niet makkelijk is.”

Reactie Cas

Niet veel later plaatste ook Cas een bericht in zijn Stories, waarin hij sommige geruchten uit de lucht wil helpen. “Er wordt momenteel gespeculeerd. Ik wil daarom even op de rem trappen”, valt er te lezen. “Het gaat al een tijdje niet goed tussen Jotti en mij, maar vreemdgaan is niet aan de orde.”

cas

De Islander laat weten dat hij morgen zal aanschuiven bij Fawry not Sawry en René Watzema om daar het hele verhaal te vertellen. “Iedereen die moeite en energie stopt in mij naar beneden halen, keep going…”, sluit hij het bericht af. Afwachten dan maar!

Bron: Instagram Cas | Beeld: Love Island

Laatste nieuws