Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ariana Grande reageert op negatieve comments over haar lichaam

You go, girl!

Na een berg aan negatieve comments van haar volgers over haar lichaam, bijt Ariana Grande nu terug. In een TikTok-video spoort de zangeres haar fans aan om te stoppen met commentaar te leveren op het lichaam van haar of anderen.

Kritiek

Ariana had altijd al te maken met negatieve comments over haar lichaam, maar de laatste tijd is de kritiek flink toegenomen. Onder haar Instagram-foto's regent het reacties van mensen die commentaar hebben op hoe ze eruitziet, en op TikTok besluit ze daar nu op te reageren.

Minder commentaar

In de video zegt Ariana dat ze vindt dat we wat milder moeten zijn met commentaar geven op andermans lichaam. "Als je denkt dat je iets goed bedoelt... Wat het ook is: gezond, ongezond, groot, klein, dit, dat, sexy, niet sexy, dan zouden we dat gewoon niet moeten zeggen." Volgens de zangeres zijn er andere manieren om iemand een compliment te geven of om te zeggen dat je iets niet leuk vindt.

@arianagrande♡♬ original sound - arianagrande

Ongezond lichaam

Specifiek over de kritiek op haar eigen lichaam heeft Ariana ook nog wat te zeggen. "Er zijn veel verschillende manieren van er gezond en mooi uitzien", vertelt ze. "Persoonlijk, het lichaam waarmee jullie mijn huidige lichaam vergelijken, dat was de meest ongezonde versie van mijn lijf. Ik slikte veel antidepressiva, dronk daar ook nog eens bij en at slecht. Het dieptepunt uit mijn leven wordt gezien als mijn gezonde lichaam, maar dat was in feite mijn ongezonde lichaam."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, TikTok @arianagrande