Hilarisch: Chantal Janzen ontdekt bijzondere gelijkenis met Ariana Grande

'Life goals', laat Chantal weten op Instagram.

Lees ook

Wat hebben Chantal Janzen en Ariana Grande met elkaar gemeen? Nou, naast dat ze allebei in de musical Wicked te zien zijn, ook hun bovenlijf blijkbaar.

Twee druppels water

Mocht je nu denken: huh? Snappen we. Zo zal Chantal Janzen ook wel even gezeten hebben toen ze de poster voor de nieuwe musicalfilm Wicked – met niemand minder dan Ariana Grande in de hoofdrol – voorbij zag komen. Niet alleen lijkt Ariana's pose wel heel veel op die van Chantal toen zij in de huid van Glinda kroop, ook haar lichaam lijkt verdacht veel op dat van de Nederlandse presentatrice.

LIFE GOALS. De body double zijn van Ariana Grande: check“, schrijft Chantal bij de twee Wicked-posters van haar en Ariana. “Ze speelt in de film Wicked binnenkort ook de rol van Glinda. En als je denkt: 'Goh, dat lijkt inderdaad jouw lijf', dan heb ik nieuws voor je. Het is zo. Dit is echt mijn lijf”, giert de presentatrice het uit.

Linkerschouder

“Maar, ik snap dat ook wel hoor. Want waarom zou ons Arian ut lijf van Ariana Grande nemen, as ge ook ut bove lijf van ons Sjetal kunt hebben”, gaat Chantal verder. “En die hed ut ook zó druk, ons Arian. Ja tog, of nie dan.”

Tot slot heeft Chantal nog enkele woorden voor Ariana Grande herself. Ze schaamt zich namelijk een beetje voor haar bovenlichaam. Enne, dan specifiek voor haar linkerschouder. “Het spijt me heel erg voor mijn hoge linkerschouder. Ik ben altijd al ongelijk geweest, dat komt door mijn grote rugtas in de brugklas”, legt ze uit in het Engels. Hi-la-risch!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook