Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Laura en Cathalijne: 'Op een datingapp hadden we elkaar weggeswipet'

In een interview onthullen de ladies dat van liefde op het eerste gezicht absoluut geen sprake was.

Van alle koppels die zich waagden aan Married at First Sight dit seizoen, was het alleen het huwelijk Laura en Cathalijne dat de eindstreep haalde. De lovebirds zijn nog altijd samen, al kwam hun romance voor henzelf eigenlijk best onverwachts. In een groot interview met Flair vertellen ze openhartig dat er absoluut geen sprake was van love at first sight.

Verwachting

Laura, die normaal gesproken op wat boyish vrouwen valt, was ietwat verbaasd toen ze Cathalijne naar het altaar zag lopen. "Ik dacht dat ik gematcht zou worden met een vrouw die een pak zou aanhebben, geen meisje-meisje", vertelt ze eerlijk. "Cathalijne droeg een supervrouwelijke jurk."

Weggeswipet

Haar lover geeft ook toe dat ze haar match anders had voorgesteld. "We zijn niet per se elkaars type, ik zou normaal gesproken niet op iemand afstappen die groter is dan ik", geeft ze toe. "Op een datingapp hadden we elkaar misschien weggeswipet, nu wisten we dat we niet voor niks waren gematcht. Een team van professionals heeft ons gekoppeld. Natuurlijk gaven we het een kans.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Rolmodel

De reacties die de meiden op hun deelname aan het programma krijgen, maken hen ontzettend blij. "Soms krijgen we persoonlijke berichten van jonge meiden die door ons uit de kast durven komen. Die zich herkennen in ons, of in ons verhaal", vertelt Cathalijne. “Daar worden we heel blij van. Dat we die meiden kunnen helpen. Jezelf in iemand kunnen herkennen is zo belangrijk.”

Bron: Flair | Beeld: Videostill Married At First Sight Videoland

Bron: Love Reality | Beeld: Married at First Sight, Instagram @flair_nl

Showbizz
  • Laura Cathalijne