Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Laura en Cathalijne openhartig over langeafstandsrelatie

'Het is niet chill, maar we moeten het er maar mee doen'

Hoewel veel koppels veelbelovend leken (oké, afgezien van Martijn en Nicole en Paula en Remco) in het laatste seizoen van Married at First Sight, waren het uiteindelijk Laura en Cathalijne waarbij het huwelijk als enige standhield. Toch kampt het stel wel met de enige struggles. De dames wonen namelijk nogal ver uit elkaar.

Afstand

Terwijl Laura in Tilburg woont, heeft Cathalijne haar eigen plekje in het Overijsselse Rheezerveen. De afstand hiertussen is bijna 200 kilometer – enne, dat is niet echt fijn wanneer je smoorverliefd op elkaar bent, zo vertelt Laura op Instagram. "Als de wekker ’s ochtends om 5.00 uur gaat omdat ik vanuit Rheezerveen naar kantoor moet, ben ik niet blij", geeft ze eerlijk toe. Soms kan de MAFS-ster haar grote liefde een week niet zien en knuffelen, en dat vindt ze "stom" – to say at least.

Geheime relatie

Hoewel het stel dankzij het programma onwijs gelukkig met elkaar is, onthulde Cathalijne eerder al dat de tijd na de opnames niet altijd gemakkelijk was. “Vanaf het keuzemoment tot nu mochten we niet samen gezien worden”, zei ze toen. En nu het eindelijk mag, blijkt het nog steeds niet van een leien dakje te gaan. "Het is niet echt chill, maar we moeten het er maar mee doen", zei Cathalijne tegen RTL Boulevard over de letterlijke afstand tussen haar en Laura.

Toekomstplannen

Tja, er lijkt dan maar één oplossing. Samenwonen? "Ooit waarschijnlijk wel, maar na vijf maanden is wel snel", zegt Cathalijne. "Hoe, wat of waar... daar gaan we ons nu nog niet druk over maken", aldus Laura. Groot gelijk ladies, geniet lekker van jullie tijd samen! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Married at First Sight