Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Beautiful Disaster is nu in de bios en om déze reden wil je ‘m zien

De hoofdrolspelers vertellen zelf waarom je de film moét zien.

Vanaf vandaag is de gloednieuwe film Beautiful Disaster te zien in de bioscoop. Grazia was onlangs aanwezig op de grote première in Amsterdam en vroeg hoofdrolspelers Dylan Sprouse en Virginia Gardner waarom je de film écht moet zien.

Beautiful Disaster

Beautiful Disaster gaat over Abby (Virginia Gardner) en Travis (Dylan Sprouse). Abby doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft. Wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand.

Travis is de ultieme charmeur en windt alle vrouwen op de campus om zijn vinger. Abby is de enige die niet geïnteresseerd is in hem en dat fascineert hem eindeloos. Abby wijst hem af, maar hij krijgt haar via een weddenschap toch in zijn macht…

Bekijk hieronder alvast de officiële trailer. 

https://www.youtube.com/watch?v=ypQ-CoB6WY0&ab_channel=MovieTrailersSource

Fun & sexy

Vorige week ging Beautiful Disaster groots in premiere in Amsterdam, en daar waren ook hoofdrolspelers Dylan en Virginia aanwezig! Die kans grepen wij natuurlijk aan om de twee te vragen waarom jij deze film echt moet gaan zien. "Het is heel erg leuk en heel erg sexy, maar er zitten ook incredible actiescènes in", vertelt Virginia enthousiast.

"Het is perfecte voor een vriendengroep of een date", voegt de actrice toe. En daar is Dylan het helemaal mee eens: "Ik had het niet beter kunnen zeggen". Enne, dat de film een echte must-see is, kunnen wij beamen! Trommel je vrienden of lover dus op voor een bioscoopbezoekje. Enjoy!

Bron: Pathe, Grazia TikTok @grazia_nl | Beeld: NL Beeld