Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu met de koppels die Temptation Island overleefden

Zijn de power couples nog steeds bij elkaar?

Hoewel we in Temptation Island vooral relaties zien stranden (wat an sich voor ons als kijkers niet zo erg is: hallo drama!), zijn er ook koppels die de ultieme relatietest wél overleefd hebben. Hoe gaat het nu eigenlijk met die power couples? Grazia ging op onderzoek uit.

Gulcin & Sorelis

Het is alweer even geleden, maar als je het seizoen van 2020 hebt gezien móet je ze wel onthouden hebben: Gulcin en Sorelis. Waar de andere koppels moeite hadden om de verleiding van de singles te weerstaan, hadden deze lovebirds het juist moeilijk omdat ze elkaar ontzettend misten. Zo erg zelfs, dat ze in het programma besluiten vroegtijdig te stoppen. En niet zomaar, want bij de hereniging ging Sorelis op één knie om zijn Gulcin ten huwelijk te vragen. She said yes, en inmiddels zijn de twee nog steeds even gelukkig, en hebben ze hun liefde bekroond met een prachtige ring om hun vinger. Sweet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Gulcin GB (@gulcinn.10)

Rosanna & Niels

Als je Rosanna en Niels niet meer kunt herinneren: shame on you. Het koppel deed niet één, maar twee keer mee aan Temptation. Waar Rosanna tijdens hun eerste deelname een fout beging, was het bij poging twee juist Niels die zijn handjes niet thuis kon houden. Toch lijkt het erop dat de avonturen hen alleen maar sterker heeft gemaakt, want inmiddels zijn de realitysterren verloofd, én delen ze zelfs een carrière samen. Op OnlyFans verdienen ze hun geld met pikante kiekjes en filmpjes.

Aylin & Efrain

Hoewel hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave niet zo soepeltjes verliep als die van Gulcin en Sorelis, lijkt het er toch op dat aan de love story van Aylin en Efrain een happy end is gekomen. Al aan het begin van het programma ontstonden de eerste scheurtjes, en even later besloot Aylin dan ook een punt achter hun relatie te zetten. Dat duurde echter niet lang, want kort na de opnames maakten de lovebirds bekend weer samen te zijn. En als we hun Insta mogen geloven, is dat als het aan hen ligt definitief. Cute!

Aangezien deze koppels eerder een uitzondering dan de regel waren in Temptation Island, vragen we ons sterk af hoe de koppels van dit seizoen het ervan af gaan brengen. Hoewel we voor hen natuurlijk hopen op het beste, is een beetje drama ook niet verkeerd. We shall see...

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island, Instagram @gulcinn.10, @nielsvanderzanden, @aylinhayret