Zien: Prince Charmings Diego plaatst té schattige video met zoontje

Zo vader, zo zoon!

Hoewel de liefde tussen Diego en Joey die ontstond tijdens Prince Charming helaas maar van korte duur was, had Diego al die tijd al wel een knappe man thuiszitten. De prins heeft namelijk een té lief zoontje waar hij supertrots op is. Enne, om die trots nóg meer te uiten heeft Diego recent een super schattige video van de twee op zijn TikTok- account geplaatst.

Zoontje

Dat Diego trots is op zijn zoontje steekt hij zeker niet onder stoelen of banken. Zo vertelde hij al over zijn zoontje Sem in de derde aflevering van Prince Charming. “Ik heb al een man in mijn leven”, liet hij toen weten.

De musicalster doelde met deze uitspraak op het feit dat hij een zoontje heeft. In gesprek met Grazia vertelt Diego dat hij onwijs trots is op zijn zoontje en heel dankbaar is voor het feit dat hij vader mag zijn. Toch moest hij dit mooie nieuws nog wel een keer aan de groep vertellen. “Ik ben ontzettend trots op mijn zoontje en op het feit dat ik als homo alleenstaande papa ben. Dat ik Sem een toekomst kan bieden maakt me heel trots en blij”, vertelt Diego als we met hem bellen. “Maar ik was wel heel benieuwd naar de reacties van de groep. Als je zoiets vertelt, weet je nooit hoe zij zullen reageren.”

Toch bleek Diego zich achteraf helemaal geen zorgen te hoeven maken over de reacties. “Iedereen reageerde verrassend goed. Ik kon me niet voorstellen dat iedereen zou zeggen: ‘Wow, wat fantastisch en ik ben blij voor je.’” Diego hield er namelijk rekening mee dat het kan zijn dat niet elke deelnemer een kinderwens heeft.

Video

Op social media worden de volgers en fans van de musicalster platgebombardeerd met te lieve content van Sem. Enne, geef hem eens ongelijk! Ook op TikTok deelde de prins recent nog een lieve video van de twee met als caption: “That’s my man. LET’S GO!”

@diegogonzalezclark That’s my man. LET’S GO! #father #dad #myman #parent #love #fy #fyp ♬ Happy with you – Official Sound Studio

Ook in de reacties stroomt het over van de lieve reacties over vader en zoon. “Wat een knappe mannen🥰”, schrijft een volger. “Wat een schattig ventje is het toch 🥺 en Diego jij bent gewoon een hele leuke vader 😊😉”, reageert iemand anders. Enne, we definitely agree!

Bron: TikTok | Beeld: Prince Charming

Laatste nieuws