Selling Sunset-ster Heather Rae El Moussa en man Tarek binnenkort te zien in eigen show

In The Flipping El Moussas gaan Heather en Tarek voor het eerst samen aan de slag in de makelaarsbranche.

Nadat Heather Rae El Moussa, bekend van de Netflix-show Selling Sunset, en haar man Tarek El Moussa eerder deze maand al het heugelijke nieuws naar buiten brachten dat ze vader en moeder zijn geworden van hun eerste kindje samen, komen ze nu met nog iets leuks. De twee krijgen namelijk hun eigen makelaarsprogramma op discovery+.

Eigen programma

De streamingsdienst maakt het nieuws dinsdag bekend. Het programma draagt de titel The Flipping El Moussas. In de serie gaan Heather en Tarek, beiden bekend in de wereld van makelaarsprogramma’s, voor het eerst samen aan de slag in deze branche. Vastgoedinvesteerder Tarek werd bekend door zijn huizenprogramma Flip or Flop. Heather verwierf bekendheid door haar deelname aan de realityshow Selling Sunset, waarin zij luxehuizen verkoopt.

Kersverse ouders

In het programma wordt het stel gevolgd op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. In de tiendelige serie is namelijk ook te zien hoe zij voor het eerst samen ouders worden. In juli maakten Heather en Tarek bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten. Al snel volgde een gender reveal party en bracht het Selling Sunset-stel naar buiten dat ze een jongetje zouden krijgen. De kleine spruit is op 31 januari 2023 geboren, zo valt op te maken uit de caption bij de post. “Our baby boy is here 🤍 1.31.23. Mama & baby are happy, healthy, tired but doing well. Our hearts are so happy ❤️”, klinkt het.

Hoe hun zoontje heet, hebben de kersverse ouders nog niet bekend gemaakt. Dit – en nog veel meer – komen we waarschijnlijk allemaal te weten in de nieuwe serie. Can’t wait!

Bron: Youtube, RTL XL | Beeld: JPF Photo

Laatste nieuws