Wait, what? ‘Jaydi Dubois is aan het daten met Tony Junior’

Jaydi heeft een nieuwe lover.

Love is in the air voor Jaydi Dubois! Bij het programma Temptation Island: Beach Bar vertelde de voormalig Temptation-ster aan presentator Fawry dat ze weer aan het daten is. Met wie wilde ze in het programma nog niet vertellen, maar nu blijkt dat het om niemand minder dan Tony Junior gaat.

Relaties

Jaydi Dubois deed een paar jaar geleden mee aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Sonny. Tijdens het programma viel ze echter als een blok voor de knappe Ricky, waar ze na het programma nog een tijd mee is samen geweest. Vorig jaar schoven de twee samen aan tafel bij Eating with My Ex om over hun relatie te praten, maar daarna bleef het aardig stil rondom het liefdesleven van Jaydi.

Tony Junior

Tot nu, want ze vertelt voorzichtig dat ze weer aan het daten is. “Ik vind het heel lastig om te zeggen, maar ik praat wel met iemand. Maar omdat het echt op een kiertje staat, ben ik heel voorzichtig en weet ik niet wat ik ervan moet verwachten”, zegt ze in de talkshow van RTL. FawrynotSawry heeft aan RTL bevestigd dat Jaydi’s geheime lover dus niemand minder dan Tony Junior is. Oeh la la!

Exen

In het programma vertelde de realityster ook of ze haar ex Sonny nog weleens spreekt. “Ik denk dat ik wel kan zeggen dat Sonny en ik oké zijn met elkaar. We zijn geen best friends, dat niet. Maar we zouden, als we elkaar tegen zouden komen, gewoon een fatsoenlijk gesprek met elkaar kunnen hebben”, zegt ze. “We zijn natuurlijk ook alweer 2,5 jaar uit elkaar, dus dan ga je er wel van uit dat het een en ander zijn plekje heeft gevonden.”

Hetzelfde geldt voor Ricky. “Wij zijn wel oké met elkaar eigenlijk. Af en toe spreken we elkaar nog wel eens. (…) Wij kunnen elkaar gelukkig nog wel normaal spreken”, aldus Jaydi. Aha!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws