Tony Junior en vriendin zetten punt achter relatie

De dj is weer vrijgezel!

Tony Junior is weer vrijgezel. Op Instagram laat de dj weten dat hij en zijn vriendin Marjolijn een punt achter hun relatie hebben gezet.

Uit elkaar

Gisteravond deelde Tony Junior het nieuws via zijn Instagram Stories. “Wij hebben recent besloten om onze relatie te beëindigen”, schrijft de dj. De twee gaan echter goed uit elkaar, zo laat hij weten. “We zijn nog steeds goede vrienden en hebben een geweldige tijd samen gehad. Maar we hebben besloten om ieder onze eigen weg te gaan”, legt hij uit. Tot slot vraagt Tony iedereen om zijn privacy te respecteren. Hij sluit het bericht af met een hartje.

Tony Junior
Bron: Instagram @tonyjuniorofficial

Relatie

Tony en zijn (inmiddels) ex-vriendin waren nog niet zo heel lang samen. In december vorig jaar maakte hij bekend samen te zijn met Marjolijn. “Found her“, schrijf de dj toen bij een reeks verliefde kiekjes. De liefde was helaas dus niet van lange duur. Eerder had Tony Junior ook een relatie met zangeres Maan. Die relatie kwam eind 2019 tot een einde.

De Bachelor

In 2021 ging Tony op zoek naar de liefde in De Bachelor. Wekenlang konden we genieten van zijn zoektocht, spectaculaire dates en opbloeiende liefde. In de spannende finale koos Tony Junior voor de knappe Julia, maar tijdens de reunie bleek dat hun ‘relatie’ geen stand heeft gehouden in Nederland. “We zijn niet meer samen. We hebben het vier of vijf weken heel leuk gehad. En daarna kwam ik op een punt dat ik in de war raakte. Ik wist even niet meer waar ik naar moest luisteren”, zei hij destijds.

Bron: Instagram @tonyjuniorofficial, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws