Babynieuws! Wietze de Jager wordt opnieuw vader

'Ik vond het toch leuk om het op een spannende manier te vertellen.'

Lees ook

Babynieuws voor Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke. De twee verwachten namelijk hun vierde kindje, zo maakte de radio-dj vanochtend bekend in De 538 Ochtend met Wietze en Klaas.

Mysterieus raadsel

Vanaf afgelopen maandag was er iedere dag een ‘mysterieus raadsel’ in de uitzending te horen, waar Andy van der Meide, Luuk Ikkink, Guido van der Garde, Robert ten Brink en Sander Lantinga aan meewerkten.

Vanochtend was het na vijf dagen tijd voor het verlossende antwoord, en werd het mysterie ein-de-lijk ontrafeld. Enne, dat werd natúúrlijk gedaan door Wietze de Jager himself. “Wat een week hebben we achter de rug hé”, begint de radio-dj. “We waren helemaal de kluts kwijt, maar op een gegeven moment dacht ik wel te weten waar het heenging.”

Klaas

En ook Klaas kwam er afgelopen donderdag achter waar het heenging met alle geheimzinnige fragmenten. Zo legt Wietze uit dat zij afgelopen donderdag het fragment voor vandaag al mochten luisteren. “En toen kwam Klaas met deze reactie”, waarop Wietze een fragment aanzet waar we Klaas heel verbaasd: ‘Serieus?! Echt waar?’ horen zeggen.

In verwachting

“En toen wisten wij wel waar het naartoe ging”, vervolgt Wietze. En na het afspelen van de laatste raadsels, is het verlossende woord dan ein-de-lijk daar. “Lieke en ik zijn in verwachting van ons vierde kindje”, vertelt Wietze trots. “Dat was het grote nieuws.”

“Ik vond het toch leuk om het op een spannende manier te vertellen”, vervolgt de radio-dj. (…) “Wij zijn heel erg verheugd. Ik ben er ook heel blij mee. (…) “We hebben het heel leuk met onze kinderen en we zijn heel dankbaar dat dit ons gegund is.” Namens Grazia, van harte gefeliciteerd!

Bron: Radio 538 – De 538 Ochtend met Wietze en Klaas | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

Zie ook