Wauw! Famke Louise showt before en after van nieuwe coupe

Hoe mooi!

Lees ook

Van een bob tot haar aan haar billen en van zwart naar blond: Famke Louise experimenteert er graag op los en heeft dan ook regelmatig een andere coupe. Gisteren verraste ze haar fans met lange donkere lokken. En dat levert een hele nieuwe Famke op!

Voor en na

Famke heeft al een tijdje een donkere coupe en dat staat haar prachtig. De zangeres heeft van zichzelf op dit moment lokken tot schouderlengte, maar daar was de beauty even klaar mee. Ze heeft daarom extensions laten zetten om langer haar te krijgen. Enne, dat is prachtig geworden! De haarsalon waar ze haar extensions heeft laten zetten deelt het resultaat in hun Stories.

Famke is namelijk langs geweest bij extensions-specialist Bianca Vink. Zie hieronder de before en after. En we moeten toegeven: het staat je prachtig, Famke!

famke

Nieuwe muziek

Naast een nieuwe coupe kwam Famke vorige week ook weer met nieuwe muziek. Zo bracht ze het liedje ‘In Het Donker‘ uit. Dit nummer heeft ze opgedragen aan haar vriend Denzel en zoontje Nówie. “De zwangerschap en natuurlijk het eerste jaar met onze baby zijn intensieve periodes geweest”, schreef Famke op Instagram.

“Nu heb ik meer tijd en ruimte gevonden om op te pakken waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Het was een pittig proces om na de zwangerschap terug te gaan naar mijn kern en mijn gevoel te volgen. Ik ben en blijf Famke Louise, maar dan weer een stuk volwassener en natuurlijk als moeder. Met mijn muziek en verhaal wil ik anderen inspireren en motiveren om hoe dan ook, in welke situatie je ook zit, nooit je dromen aan je voorbij te laten gaan. Ook al lijkt dat soms heel moeilijk, dat weet ik ook.” Aha!

Bron & Beeld:  Instagram @biancavink_extensionsartist, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook