She’s back! Famke Louise deelt groot nieuws op Instagram

'Na twee jaar kan ik weer doen wat ik het liefste doe'

Famke Louise heeft groot nieuws gedeeld! Na twee jaar komt de zangers deze week namelijk weer met nieuwe muziek, zo heeft ze vandaag laten weten op Instagram. Exciting! 

Druk jaar

Famke Louise is, samen met hubby Denzel Slager, vorig jaar moeder geworden van een prachtige zoon. Daarnaast hebben we haar gezien in programma’s als De Verraders, wordt ze binnenkort geroast op Comedy Central en is ze volgend seizoen samen met Denzel te zien in Hunted VIPS. Met zo’n bomvol jaar bleef er echter weinig tijd over voor haar andere passie: muziek. Maarre, daar komt deze week verandering in!

Volwassener

“Eindelijk! Na twee jaar kan ik weer doen wat ik het liefste doe en dat is MUZIEK MAKEN!” schrijft Famke enthousiast op the gram. Daarbij deelt ze een video waarin we al een kleine sneak peek kunnen horen van haar nieuwe nummer (sounds good!) én vertelt ze dat ze heeft getekend bij ROQ ‘N Rolla Music.

“De zwangerschap en natuurlijk het eerste jaar met onze baby zijn intensieve periodes geweest. Nu heb ik meer tijd en ruimte gevonden om op te pakken waar mijn hart sneller van gaat kloppen”, deelt de zangers. “Het was een pittig proces om na zwangerschap terug te gaan naar mijn kern en mijn gevoel te volgen.” Ik ben en blijf Famke Louise, maar dan weer een stuk volwassener en natuurlijk als moeder.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Vrijdag nieuwe muziek

“Met mijn muziek en verhaal wil ik anderen inspireren en motiveren om hoe dan ook, in welke situatie je ook zit, nooit je dromen aan je voorbij te laten gaan”, legt Famke uit. “Ook al lijkt dat soms heel moeilijk, dat weet ik ook. Daarom wil ik ROQ ‘N Rolla Music heel erg bedanken voor het vertrouwen en onze mooie samenwerking met volop ruimte voor mijn creativiteit. ❤️ In een relatief korte tijd voelt dit al als familie.” Tot slot heeft ze een fantastisch nieuwtje: “VRIJDAG NIEUWE MUZIEK🍾🥂”. We can’t wait! 

Bron: Instagram @famkelouise | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws