Naomi Campbell onder vuur om gephotoshopte foto

Het model heeft een foto van haarzelf íets te enthousiast onder handen genomen.

Tegenwoordig worden vrijwel alle selfies van celebs door de FaceTune-app gehaald, en is het bijna een uitzondering als iemand een kiekje níet gephotoshopt heeft. Dat Naomi Campbell ook niet vies is van een filtertje over haar foto’s, blijkt wel uit een Insta-post waarin ze een foto van zichzelf eens flink onder handen heeft genomen – met een flinke lading kritiek tot gevolg.

Onrealistisch

We zien het regelmatig voorbijkomen op de socials: een foto waar de hand van Kim Kardashian nét wat langer lijkt dan realistisch, of een kiekje van haar zus Khloé die ineens wel érg veel weg lijkt te hebben van Taylor Swift. In celebrity-land is het bewerken van foto’s niet meer dan normaal, maar af en toe schiet er een kiekje uit dat wel heel ver gaat in het photoshoppen.

Pijnlijk

Ook Naomi Campbell lijkt iets te enthousiast te werk te zijn gegaan met het bewerken van een foto van haarzelf op de Oscars-afterparty. De originele foto is gemaakt door een professionele fotograaf, en is online dan ook gewoon te vinden. Des te pijnlijker, want daardoor is voor fans duidelijk te zien dat het topmodel haar gezicht gladder heeft gemaakt, haar hoofd en neus kleiner en haar haren nóg langer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dr Naomi Campbell (@naomi)

@pagesix #NaomiCampbell called out for ‘worst Photoshop ever’ in #Oscars ♬ Neon Bass – Tangelene Bolton

Kritiek

Op social media is er veel te doen over de Instagram-post van Naomi. “De eerste foto is de slechtst bewerkte foto die ik ooit heb gezien”, schrijft iemand in de comments. Veel fans vinden dat het model de filters helemaal niet nodig heeft. “Waarom heeft ze dit gedaan, ze ziet er flawless uit in de originele foto”, vraagt iemand zich af. Een terechte vraag, vinden wij. Want let’s be honest, Naomi ziet er ongefilterd al prachtig uit. Why fix what’s not broken?

Bron: Fem Fem | Beeld: NL Beeld, Instagram @naomi, TikTok @pagesix

Laatste nieuws