Natural beauty: Kim Kardashian deelt foto zónder make-up en filters

Wauw!

Kim Kardashian ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Haar ‘perfecte’ foto’s op Instagram zijn echter vaak mede te danken aan een flinke laag make-up en de nodige filters. Maar die twee dingen heeft ze op haar meest recente selfie een keer achterwege gelaten.

Bij de tandarts

Kim K wordt op Instagram overspoeld met complimenten van haar volgers. Wat is er aan de hand? De Kardashian-telg heeft een selfie op the gram geplaatst zónder make-up en filters. Ze poseert vanuit de tandartsstoel voor de camera – want ja, ook celebrities moeten af en toe voor een controle langs de tandarts. Het gebeurt niet vaak dat Kim een make-uploos kiekje van zichzelf deelt, maar wat ons betreft mag ze dat zeker vaker doen. Such a natural beauty! 

Complimenten

Wij zijn niet de enige die enthousiast zijn over de actie van Kim. Het regent complimenten van volgers in de comments. “Yes, een selfie zonder filter”, aldus een volger. “Het is leuk om Kims huid een keer zonder filter of make-up te zien”, schrijft een ander. Fans zijn duidelijk blij met deze realitycheck: “Leuk om te zien dat zelfs Kim naar de tandarts gaat”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kritiek

De Kardashians krijgen regelmatig kritiek omdat ze zichzelf niet écht zouden durven laten zien. Fans van Kim K springen nu massaal voor haar in de bres. “Kijk! Voor alle haters, dit is een foto zonder filter en ze is nog steeds de mooiste vrouw ooit.”

Bron: Instagram @kimkardashian, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws