Cute! Khloé Kardashian deelt eerste foto van haar zoontje

Te lief!

Afgelopen weekend maakte het zoontje van Khloé Kardashian zijn Instagram debuut en trakteerde de realityster haar volgers op een hele lieve kerstfoto van haar gezinnetje. Op de foto schittert ze samen met haar 4-jarige dochter True Thompson in een prachtig rode jurk met haar zoontje, die afgelopen augustus geboren is, in haar armer. Het is de allereerste keer dat we het broertje van True op Instagram zien. Hoe lief!

Draagmoeder

Het zoontje van Khloé Kardashian en Tristan Thompson is afgelopen augustus geboren. Het kindje is verwerkt via een draagmoeder en de kersverse ouders hebben de zwangerschap in die periode goed verborgen weten te houden. Dat er nog een tweede kindje op komst was, kwam als een grote shock. De baby werd namelijk vorig jaar in december verwerkt. Een paar dagen voordat Khloé erachter kwam dat Tristan een baby verwachtte met een andere vrouw.

Turbulente relatie

Het stel heeft een turbulente relatie to say the least. Tijdens de zwangerschap van dochtertje True, in 2018, verliep hun relatie ook al niet op rolletjes. Er gingen namelijk foto’s rond van de basketballer met andere vrouwen en rond de zwangerschap werd Khloé geconfronteerd met het overspel van haar ex. Tijdens de zwangerschap van baby number two ging Tristan dus alweer de fout in. Van een liefdesrelatie is dan ook absoluut geen sprake meer.

Prachtig cadeau

Ondanks de heftige break-up met haar ex Tristan, ziet Khloé haar zoontje als ‘een prachtig cadeau’. Ze heeft ervoor gekozen om hem expres buiten the public eye te houden zodat ze ongestoord van hem kon genieten en het heftige jaar kon verwerken. Groot gelijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Instagram debuut

Maar afgelopen weekend was het dan zover en deelde ze voor het eerst aan haar 285 miljoen volgers een foto van haar zoontje. “❤️ Merry Christmas ❤️” schrijft ze bij het kiekje voor de kerstboom. De naam van het jongetje houdt Khloé nog even geheim. Wij zijn benieuwd!

Bron: Instagram @khloehardashian, Cosmopolitan | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws