Marvin heeft deelname Prince Charming te danken aan Louisa Janssen

Wait, what?

Marvin Wijnans was in 2020 de allereerste Prince Charming in Nederland. We all know hoe het sprookje eindigde voor de knappe prins, maar we gaan even helemaal terug naar het begin. Want hoe is hij eigenlijk bij het programma terechtgekomen en wat heeft Louisa Janssen daarmee te maken?

Klaar met mannen

In de serie En Dan? van Dealorian is Marvin te gast om terug te blikken op zijn avontuur. De voormalig prins vertelt dat hij altijd in lange relaties heeft gezeten. “Net voor Prince Charming, een jaar daarvoor, ging mijn lange relatie uit.” Hij heeft toen een eigen huis gekocht en kreeg vervolgens een relatie met een jongen uit Portugal. “Een langeafstandsrelatie, maar dat is toen door corona uitgegaan”, vertelt hij. Die relatie liep kort voor Prince Charming op de klippen. “Ik was helemaal klaar met mannen eigenlijk”, blikt Marvin terug. “Ik dacht, ik ga gewoon lekker single zijn, ik heb mijn eigen huis. Ik merk vanzelf wel wanneer er iets op mijn pad komt. En toen kwam Prince Charming op mijn pad…”

Tip van Louisa

Hoe dat avontuur op zijn pad kwam? “Louisa Janssen, die ken je vast wel?” vraagt Marvin aan Dealorian. “Zij komt ook uit Tegelen, waar ik vandaan kom, een dorpje in Limburg. Zij had een oproep gedaan dat ze mannen zocht die op mannen vallen en die er goed uitzien”, vertelt hij. “Daar had ik niet meteen zelf op gereageerd, maar een vriendin van me stuurde dat weer naar me door en toen heb ik Louisa een berichtje gestuurd van ‘waar gaat dit over?'” De Echte Meisjes in de Jungle-ster kon daar toen niks inhoudelijks over zeggen, maar bracht Marvin wel in contact met haar manager omdat ze dacht ‘dat dit perfect zou zijn’.

In het vliegtuig

“En zo geschiedde”, aldus Marvin. Hij belde vervolgens met de manager van Louisa en de producenten van de serie. “De volgende dag zat ik in Hilversum en twee of drie weken later zat ik in het vliegtuig”, blikt hij terug. “En toen was ik in een keer Prince Charming, ja.” And the rest is history!

Bron: YouTube Dealorian | Beeld: RTL, Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws