Prince Charmings Ferdi zet Marvin in het zonnetje op een bijzondere dag

‘Een turbulent jaar, in positieve zin.’

Dat je door mee te doen aan Prince Charming daadwerkelijk de ware kunt vinden, bewijzen Ferdi en Marvin maar weer. De lovebirds zijn vandaag precies één jaar samen, en dus zet Ferdi zijn kersverse verloofde op Instagram in het zonnetje met een lief bericht.

Één jaar samen 

“Officieel één jaar samen vandaag!”, begint Ferdi zijn bericht op Instagram. “En uit de foto’s blijkt dat we er geen gras over laten groeien”, gaat hij verder. Hiermee doelt hij op het feit dat de twee inmiddels samen een huis hebben gekocht én verloofd zijn. “Onze eerste date, onze eerste dag verkering, ons huis gekocht – en verbouwd – en als kers op de taart het aanzoek in Italië”, vertelt hij over de fotoreeks.

Ferdi vervolgt dat het een turbulent jaar was. “In positieve zin.” En dat hij al snel wist dat hij de rest van zijn leven met Marvin wil delen. “Waarom met alles wachten als je voelt dat dít het is? Ik ben blij met elke stap die we samen zetten en heb heel veel zin in nog veel meer jaren samen.”

Aanzoek

Het tweede seizoen van Prince Charming ging onlangs wel heel romantisch van start. Zo was te zien dat Ferdi in Italië op één knie ging voor zijn grote liefde.

“Ik word heel blij van jou. Ik vind je lief, ik vind je leuk. Jij maakt mij echt een gelukkig mens”, zei Ferdi tegen Marvin. “Maar je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen. Lieve Marvin, wil je met me trouwen”, vraagt Ferdi vervolgens stralend. Ja, natuurlijk”, antwoordt een emotionele, maar blije Marvin daarop. Awh!

Beeld: Prince Charming

Laatste nieuws