Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Deze artiest krijgt een rol in de serie And Just Like That

Het belooft 'unholy' te worden!

Na het einde van Sex and the City ontstond er een groot gat. Gelukkig wist HBO Max dat op te vullen met de reboot And Just Like That… Stunning outfits, verrassende romances en nieuwe personages: het zit er allemaal in. Maar nadat we het eerste seizoen in no time hadden gebinged, zaten we nog met heel wat vragen. Gelukkig is er nu een tweede seizoen aangekondigd, en déze bekende artiest krijgt ook een rol(letje)!

Sam Smith

Niemand minder dan Sam Smith zal te zien zijn in het tweede seizoen van And just like that. De serie onthult in een verrassende post dat hen te zien zal zijn in AJLT seizoen 2. Hoewel hen niet veel details geeft, kunnen wij niet wachten op diens verschijning in de serie. Of het nu gaat om een kleine of grote rol, een snelle verschijning of een nieuwe liefde: het belooft 'unholy' te worden!

And Just Like That

De serie was precies hetgeen wat alle Sex and the City-fans nodig hadden, en misschien nog wel meer dan dat. In de serie zien we hoe de vriendinnen Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) leven als vijftigplusser. Uiteraard met een dosis fashion, de nodige perikelen van een vrouw rond de vijftig en crisissen waar veel vrouwen zich in herkennen.

Showrunner Michael Patrick King kijkt in ieder geval al erg uit naar het nieuwe seizoen, zo liet hij eerder al in een verklaring weten. “Ik ben verheugd en excited om meer verhalen te vertellen over deze levendige, gedurfde personages gespeeld door deze krachtige geweldige acteurs.” Een extra reden om ons te verheugen op het tweede seizoen, dus!

Bron: NSMBL, Twitter @andjustlikethat | Beeld: NL Beeld