Finally: deze films en series kun je vanaf vandaag via HBO Max streamen

Van Euphoria tot alle seizoenen van Sex and the City.

We horen je denken: nóg een streamingdienst. Toch is dit er eentje waar we héél excited van worden. Vanaf vandaag kunnen we namelijk eindelijk in Nederland films en series van HBO Max streamen. En wij vertellen je welke heerlijke films en series je hier precies kunt vinden.

HBO Max

Het voelde als een einde van een tijdperk toen we hoorden dat Friends van Netflix werd verwijderd. We speelden de serie af tijdens het koken, bankhangen of gewoon als achtergrondgeluid, maar helaas was dit plotseling niet meer mogelijk. Er was echter een duidelijke reden voor het verwijderen van de serie van Netflix, aangezien HBO Max de rechten van de populaire serie had gekocht. Fijn nieuws voor Friends-liefhebbers, want we kunnen via HBO Max weer als vanouds van de serie genieten.

Wat nog meer?

Friends is heus niet het enige pareltje dat je bij HBO Max vindt. Ook Euphoria, een serie die in Amerika razend populair is, kun je via de streamingdienst bekijken. Daarnaast vind je ook de Sex and the City-reboot And Just Like That… op de streamingdienst. Wil je je SATC-geheugen even opfrissen? Dan kijk je met gemak alle zes seizoenen terug. 

Dacht je dat we er al waren? Hell no. Ook alle afleveringen van Gossip Girl én de reboot van deze heerlijke serie zijn te streamen. 

Meer actie

Behalve deze girly series zijn er ook spannende films en series te vinden bij HBO Max. Zo vind je er alle delen van Harry Potter, Game of Thrones en Chernobyl. En tja, zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Voor een abonnement bij HBO Max betaal je €5,99 per maand en stream je één serie tegelijk. Wil je met maximaal drie mensen tegelijk een serie kunnen kijken? Dan betaal je €7,99 per maand. Extra fijn: HBO Max heeft de eerste maand (tussen 8 en 31 maart) een korting van 50 procent – die voor altijd blijft gelden. Dat wordt bingen. 

Bron: HBO Max | Beeld: Euphoria

Laatste nieuws