Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: productie Euphoria seizoen 3 loopt vertraging op

Dit is wanneer de productie van start gaat...

EUPHORIA (2019) - ALEXA DEMIE  - SYDNEY SWEENEY.

We zijn helemaal obsessed met Euphoria sinds seizoen één en twee van de serie ook in Nederland beschikbaar zijn via HBO Max. Dat er een derde seizoen aankomt, weten we inmiddels. We weten echter nog niet wanneer we nieuwe afleveringen kunnen verwachten, aangezien de productie van seizoen drie nog moet beginnen...

Productie van start

Helaas moeten we nog even wachten voordat we het derde seizoen van Euphoria kunnen bingen. De opnames van het nieuwe seizoen zouden in februari 2023 van start gaan, maar de productie heeft vertraging opgelopen. Dit blijkt uit een interview dat Maude Apatow (die de rol van Lexi voor haar rekening neemt) onlangs gaf aan Vogue. Hierin vertelt ze dat fans graag meer over het nieuwe seizoen van Euphoria willen weten, maar dat ze geen antwoord heeft op veel van hun vragen. "Ik weet eerlijk gezegd nog niks. We krijgen binnenkort scripts en horen meer over het nieuwe seizoen, meer weet ik nog niet!"

Volgens Vogue worden de opnames van Euphoria verplaatst naar de tweede helft van 2023. Nog even geduld dus, maar we blijven positief. Good things take time!

De cast

In september werd bekend dat een van de vaste personages, Kat (gespeeld door Barbie Ferreira) helaas niet terugkeert in het derde seizoen. Alle andere hoofdrolspelers keren hoogstwaarschijnlijk wel terug.

Francesca Orsi, vicepresident van HBO Max, vertelde daarover het volgende: “SamZendaya, en de hele cast en crew van Euphoria hebben seizoen twee naar buitengewone hoogten getild, door de narratieve conventie en vorm uit te dagen, met behoud van het hart. We zijn vereerd om met dit getalenteerde team te werken en enthousiast om onze reis met hen voort te zetten in seizoen drie.” Insgelijks!

Bron: NSMBL, Vogue | Beeld: NL Beeld/ BrunoPress