Bachelorette-afvaller Malcolm had grootse plannen met Sylvia: ‘Ik had handboeien meegenomen’

Hij doet een aantal pikante onthullingen..

In de nieuwste aflevering van RumagTV doen afvallers van de Bachelorette Malcolm en Marlon hun verhaal. Hier verklapt Malcolm dat er onder andere handboeien in zijn koffer naar Zuid-Afrika zaten. Wait, what?

Malcolm

De 40-jarige Malcolm verraste iedereen met zijn romantische – of voor een ieder ietwat beangstigende – serenade op de rode loper tijdens de eerste ontmoeting met bachelorette Sylvia. Hij werkt bij een tegelhandel en naast zijn fulltimebaan is hij acteur én heeft hij kleine rolletjes in commercials en series. Wie weet herken je hem dus wel!

Pikante onthullingen

Wanneer de vragen tijdens het gesprek ietwat richting sex beginnen te neigen, vragen de heren van Rumag aan Malcolm of hij misschien een fetish heeft. Zijn antwoord hierop klinkt vastberaden: ”Hoge hakken.” Maar dat is nog maar het begin van het gesprek, want na het nodige doorvragen blijkt Malcolm thuis een speelkamer – inclusief spiegelplafond en danspaal – te hebben. Zo vertelt hij ook: ”Ik had handboeien meegenomen naar Zuid-Afrika.” Als hij ver zou zijn gekomen in het programma, was hij van plan het haar te laten zien en te vragen wat ze daarvan vind. Hij legt uit: ”Ik vind het namelijk belangrijk dat het op seksueel gebied ook matcht. Ik ben daar best wel open in.”

Nadat de heren van Rumag ook te horen krijgen dat Malcolm af en toe sensuele dingen naar vrouwen stuurt – en doorhebben dat hij de preutste niet is, vragen ze: ”Ben je dan ook een escort?.” Malcolm lacht en antwoord eerlijk: ”Dat heb ik wel eens gedaan, ja.”

Bron: Youtube, Rumagtv | Beeld: JPF Photo

Laatste nieuws