Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Emotionele onthulling in De Bachelorette zorgt voor verbinding

'Ik dacht al dat er iets achter jou schuilde.'

In de eerste drie afleveringen van De Bachelorette heeft Sylvia Geersen al zeven mannen naar huis gestuurd. Nu is het tijd om de overgebleven heren beter te leren kennen. Zo had het model in de aflevering van gisteren een emotioneel gesprek met Giancarlo, met wie ze een gevoelig raakvlak blijkt te hebben.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van De Bachelorette.

Emotioneel gesprek

Zo vlak voor de rozenceremonie halen de mannen alles uit de kast om Sylvia's aandacht te trekken. In de aflevering van gisteren stond er echter geen cocktailparty, maar een typisch Zuid-Afrikaanse braai op de planning. Joris greep meteen zijn kans om even kort met Syliva te praten. Giancarlo nam het al snel van hem over, en besloot een gevoelig onderwerp op tafel te leggen. Hij nam de bachelorette apart voor een openhartig gesprek, wat hun allebei raakte. Hij legt uit dat hij met zoveel mannen in het begin liever op de achtergrond blijft. Dat snap Syl goed, al zegt ze dat zijn ogen wél spreken. "Je straalt iets heel liefs uit", complimenteert ze hem. "Je hebt goede bedoelingen, dat zie ik aan je."

[ont-link-tool url="https://grazia.nl/showbizz/"]

Broertje overleden

Giancarlo vertelt aan de bachelorette dat hij veel tijd met zijn moeder doorbrengt. Hij wil dan ook weten hoe de band tussen Syliva en haar moeder is. En die vraag stelt hij niet zomaar, het komt omdat hij niet veel familie meer heeft. "Mijn broertje is zeven jaar geleden overleden aan een dodelijk ongeluk", vertelt hij openhartig. "Ik dacht al dat er iets achter jou schuilde", reageert Sylvia, die duidelijk geraakt is. Ze herkent zich namelijk in zijn verhaal. "Ik ben ook mijn zus kwijtgeraakt toen ik 15 was...mijn grotere zus. Zij was 21 en ik 15", vertelt ze. "Dat hebben we gemeen."

Onder de indruk

Het bijzondere en emotionele gesprek zorgt ervoor dat Giancarlo de eerste roos krijgt tijdens de rozenceremonie van die avond. "Ik ben onder de indruk van het gesprek van vanmiddag. Dat raakte mij", zegt Sylvia tegen hem. Voor Jordy en Marlon eindigde het avontuur. Jordy was teleurgesteld, zo vertelde hij achteraf. "Vooral omdat ik mezelf niet heb kunnen laten zien. Ik had natuurlijk op een één-op-één gehoopt." Marlon voelde het daarentegen al aankomen. "Ik voelde ook niet echt een klik tussen Sylvia en mij eigenlijk." Op naar volgende week!

De Bachelorette is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: De Bachelorette, RTL Boulevard | Beeld: JPF Photo