Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze Temptation-ster speelt in de nieuwe Videoland-serie Incognito

'Dit wordt mijn jaar!', schrijft de ex-verleider op zijn Instagram

Videoland lanceerde afgelopen week de nieuwe actiethriller Incognito. Wat ons opviel – naast het feit dat we niet meer konden stoppen met kijken? In de serie is ook een Temptation Island-bekende te zien: namelijk voormalig verleider Kenzo.

Temptation Island

Kenzo Kooren was één van de singles die meedeed aan het laatste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De ‘aquaman’ stond onder andere bekend om z’n lange lokken – die hij overigens niet altijd heeft gehad. Hij had in de Dominicaanse Republiek een goede connectie met Iris, die haar relatie op de proef stelde met vriend Whitney. Uiteindelijk is het niets geworden tussen de twee en liet Iris achteraf weten: “Ik denk niet dat er qua romance ooit iets tussen ons zou ontstaan. We kunnen het heel goed met elkaar vinden, maar puur vriendschappelijk.''

Incognito

Kenzo heeft nu dus een rol weten te bemachtigen in de nieuwe Videoland-serie Incognito. Hij schittert hiermee aan de zijde van een imposante cast, met onder andere Melody Klaver, Dragan Bakema, Juliette van Ardenne. Kenzo geeft met een post op zijn Instagram aan erg blij te zijn met zijn gloednieuwe rol.

Hij schrijft onder andere: ''Ik ben de regisseur van de serie erg dankbaar en ik heb er alles aan gedaan om hem niet teleur te stellen. Ook al was dit mijn eerste echte acteerklus, er gaan er zeker meer komen die jullie kunnen volgen. Wacht maar af. Dit wordt mijn jaar!'' Aha!

Bron: Instagram @kenzokooren, Lovereality | Beeld: Temptation Island: Love or Leave