EMIDJ-Jill over deelname: ‘Ik denk wel dat ik nog een keer mee zou doen’

'Geloof me, als er nog een seizoen komt zit Michella er ook weer in hoor!' lacht de blondine.

Helaas moesten we in de meest recente aflevering van Echte Meisjes In De Jungle afscheid nemen van Fabiola, JillLena en Janice. Nét voor de eindstreep moest het viertal de jungle verlaten. En hoewel veel van de meiden baalden, was Jill juist opgelucht dat ze weer naar huis mocht. Grazia sprak de blondine over haar exit.

Opgelucht

“Ik was echt opgelucht op een of andere manier”, laat de knappe blondine aan ons weten. “Tuurlijk wil iedereen de finale halen, maar toen ik zag dat Diva en Kelly de finale ingingen maakte het me eigenlijk helemaal niks uit.” Zo vertelt Jill dat ze vanaf dag 1 eigenlijk al niet lekker in haar vel zat. “Ik had heel veel heimwee, ik heb echt nog nooit zoveel heimwee gehad. Ik kon echt niks eten. Ik ben zeven kilo afgevallen in drie weken.”

Hierdoor was Jill met name erg opgelucht toen ze uit het spel lag. “Ik mocht ein-de-lijk naar huis en eindelijk met de mensen bellen die ik liefheb. En tuurlijk, toen ik ze eenmaal had gebeld dacht ik: ‘Oké, ik had nog wel één dag de finale in kunnen gaan’. Ik heb wel echt gestreden met Fabiola, hoor. (…) We wilden natuurlijk winnen. Maar toen we niet hadden gewonnen viel er echt een last van mijn schouders.”

Onzekerheid

In een van de eerste afleveringen liet Jill geëmotioneerd weten dat ze erg onzeker werd van alle meiden om haar heen. Gelukkig kwam daar naarmate de afleveringen vorderde verandering in. “Het is eigenlijk met een stijgende lijn omhooggegaan”, vertelt ze. “Ik was eigenlijk in een put gevallen en daar ben ik in de jungle weer uitgeklommen, dus het is alleen maar positief voor mij geweest. Ik zat even in het donker, maar ik ben er sterker uitgekomen”, laat ze trots weten.

Mooiste herinneringen

En hoewel Jill blij was dat ze naar huis mocht, heeft ze toch mooie herinneringen overgehouden aan de jungle. “Ik heb er eigenlijk twee. Ik had vooroordelen die niet klopten, zoals met Fabiola. Ik was echt bang voor haar. En uiteindelijk is ze gewoon een vriendin geworden.” Haar andere mooie herinnering is dat ze merkte hoeveel ze haar geliefden miste. “Ik had wel verwacht dat ik ze ging missen, maar zó erg had ik het niet verwacht. Dat vind ik wel heel mooi.”

Opnieuw meedoen

Nu de knappe blondine alweer een tijdje terug is op Nederlandse bodem, ziet ze een nieuwe deelname wel zitten. “Ik denk wel dat ik nog een keer mee zou doen”, laat ze lachend weten. “Maar, dan neem ik wel paar keer een zonnebankje van tevoren.” Toch dacht ze er niet altijd zo over. “Op het moment zelf zei ik dat ik nooit meer mee zou doen. Maar nu lijkt het me wel leuk om naar de prairie te gaan.”

Ook nu pas snapt Jill waarom Michella Kox altijd terugkeerde naar de jungle nadat ze duidelijk liet weten dat ze nooit terug zou keren. “Geloof me, als er nog een seizoen komt zit Michella er ook weer in hoor! Ik weet het zeker”, lacht ze.

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs

Laatste nieuws