Omg! Real Housewives-Djamila gaat roze Aromat verkopen

Een limited edition!

Djamila Celina was een opvallende verschijning in het allereerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Met haar roze haar en duidelijke mening was ze niet te missen. Maar ook haar liefde voor Aromat was op z’n minst opvallend te noemen. Enne, een limited roze editie van de smaakmaker kun je binnenkort zelf inslaan!

Aromat

Of ze nou thuis aan tafel zit of in een sterrenrestaurant, je kunt de klok erop gelijk zetten dat Djamila een busje Aromat uit haar designertas tevoorschijn tovert. De Real Housewife strooit de kruiden, doorgaans in een versleten verpakking, werkelijk over elke maaltijd – vaak tot groot ongenoegen van de andere housewives. Daarom werd Djamila tijdens een etentje al eens verrast door Cherry-Ann met een glitterversie van het potje. En ook Djamila zelf zag hier wel potentie in.

Limited edition

Roze haar, roze outfits… Djamila loves pink! Een roze versie van haar geliefde Aromat kon dan ook niet uitblijven. Daarom lanceerde ze begin dit jaar haar eigen Pink Aromat Limited Editon in samenwerking met Knorr. En die is binnenkort dus te koop op – jawel – de Huishoudbeurs! “Oh my god oh my god oh my god 😱💖 exclusief tijdens de Huishoudbeurs is de roze limited editie Aromat te bemachtigen”, schrijft Djamila enthousiast op Instagram. Ook laat ze weten dat alle opbrengsten worden gedoneerd aan de voedselbank.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Djamila Celina (@djamilacelina)

Tweede seizoen?

Naast Djamila waren Sheila, Sharry-Ann, Kimmylien, Hella, Maria en Susanna dit seizoen te zien in The Real Housewives of Amsterdam. Het was een seizoen bomvol drama, wat tot een hoogtepunt kwam tijdens de reünie. Dat Sheila niet helemaal lekker in de groep lag, werd daar heel duidelijk. Djamila, Cherry-Ann en Kimmylien – a.k.a de ‘drie valse stiefzusters’ – vormden al snel een bondje. Maria en Hella zijn onafscheidelijk van elkaar en ‘Miss Zwitserland’ Susanna zonderde zich vooral af van al het drama. En zo stond Sheila er aan het einde van de rit alleen voor. Of er een tweede seizoen van de serie komt, is helaas nog niet bekend. Wij gaan in elk geval heel hard duimen!

Bron: Instagram @djamilacelina, Grazia archief | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws