OMG! Reünie The Real Housewives of Amsterdam ging er hard aan toe

Drama, drama, dramaaa.

Inmiddels is het allereerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam voorbij, maar wat hebben we mogen smullen van ál het drama. En al die drama mochten we nog een keertje herbeleven in de iconische reünie die vanaf vandaag te zien is bij Videoland. Enne, het ging hard tegen hard tijdens de laatste aflevering van dit seizoen. Oei!

Drama

We weten van de Amerikaanse Real Housewives-series natuurlijk dat er, naast al het moois, ook plek wordt gemaakt voor een heleboel drama. En in de Amsterdamse variant was dat zeker niet anders. Zo vormden Djamila, Cherry-Ann en Kimmylien – a.k.a de ‘drie valse stiefzusters’ – al snel een bondje, waren Maria en Hella onafscheidelijk van elkaar, zonderde ‘Miss Zwitserland’ Susanna zich vooral af van al het drama en stond Sheila er aan het einde van de rit alleen voor.

In de afleveringen konden we al zien dat Djamila, Kimmylien en Cherry-Ann het vaak aan de stok hadden met Sheila. En dat hoewel de vier het in het begin best goed met elkaar konden vinden, ouch! Gelukkig kon Sheila in de afleveringen steun vinden bij Hella en Maria, die hadden beloofd haar back te hebben. Maarre, ook daar kwam verandering in. The drama continues

Alles op tafel

Want wat blijkt? In de reünie komt naar voren dat er toch het een en ander is gezegd over elkaar. Oh no… Wanneer presentator Carlo Boszhard Maria vraagt wat er is gebeurd waardoor ze het niet meer opnam voor Sheila, gooit de Real Housewive alles op tafel.

“Ik had zoiets van: die meiden staan sterk met z’n drieën. Hella en ik staan ook sterk. Ik vond het zielig voor haar dat ze er in haar eentje een beetje buiten stond. En ze had het moeilijk”, legt Maria uit. “Toen heb ik haar opgebeld na dat weekend en gezegd: ‘Ik vond het vervelend om je zo huilend te zien. Mocht je je alleen voelen dan ben ik er voor jou, en Hella ook.”

Nóg meer drama

Maar nadat Maria een lunchdate had gehad met Cherry-Ann kwam de waarheid boven tafel. “Toen heeft Cherry-Ann mij vertelt dat er een groepsapp is geweest en dat er veel negatieve dingen gezegd zijn over mij. En dat is over en weer geweest.” Als Carlo vraagt of dit door Sheila werd gedaan, bevestigt Maria dit. “Ze heeft echt hele nare dingen gezegd over mij. En dat vond ik zo onterecht.”

Toch is het voor Carlo nog niet duidelijk waar dit precies over ging en vraagt het op de man af. Het blijkt dat er dingen zijn gezegd over Maria haar haaraandoening, iets waar ze tijdens de reünie-aflevering openhartig over praat. “Er is een app gesprek geweest dat jij (Sheila, red.) vond dat ik iets lelijks had gezegd over jou. Namelijk dat je veel filters gebruikt. Daar was je ontzettend beledigd over. Terwijl, ik maak gewoon grapjes, want we zitten allemaal op FaceApp. En toen wilde jij mij ‘aanpakken'”, onthult Maria. Toch neemt Sheila de schuld niet op zich en beweert dat ze instructies heeft gekregen van Cherry-Ann, wat weer voor het nodige drama zorgde. En met de komst van Magali werd het alleen maar erger. Maar hey, we’re here for it!

Bron: The Real Housewives of Amsterdam | Beeld: Videoland

Laatste nieuws