Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! EOTBDD's Romée heeft een nieuwe lover

Aahw!

Romée van Zeeland was vorig jaar te zien in Ex on the Beach: Double Dutch en daarvoor deed de blondine al eens mee aan Temptation Island als verleidster. In deze programma's heeft de beauty dan misschien niet de liefde gevonden, maar cupido heeft nu alsnog raak geschoten!

Nieuwe vriend

Gisteren was het Valentijnsdag en zagen we menig koppel schattige kiekjes op Instagram plaatsen. Romée zag dit als een uitgelezen kans om haar relatie aan haar volgers bekend te maken. Ze plaatse namelijk een foto van haar en haar nieuwe lover, al konden we hun gezichten niet zien... "Happy Valentines", valt er te lezen. Wie de gelukkige man is, houdt Romée dus nog even voor zich.

Deelname tv

Romée spoelde vorig jaar in EOTBDD aan als de ex van Luca. Tijdens haar verblijf in de villa zorgde ze voor een hoop chaos door ruzie te maken met medekandidaat Lynn. In gesprek met MacDate presentator Nick Eshuis sprak Romée vorig jaar over haar deelname.

Voordat de realityster meedeed aan EOTBDD, had ze meegedaan aan Temptation Island. Ze geeft toe dat ze had verwacht dat haar deelname aan EOTBDD vergelijkbaar zou zijn met haar tijd op Temptation Island. Tijdens Temptation was ze namelijk veel aan het chillen met de andere kandidaten, maar meedoen aan EOTBDD was wel even anders. “Ik dacht dat het weer lekker rustig zou zijn”, deelt Romée, maar niets was minder waar. “Er is altijd wel heisa”, stelt ze vervolgens, “maar ik had niet verwacht dat ik degene zou zijn die heisa zou maken. Ik dacht: ik ga daar gewoon een beetje chillen, maar dat viel vies tegen.”  

Bron: FEM FEM | Beeld: EOTBDD (MTV)