Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Looking good: EOTBDD's Romée gaat voor compleet nieuwe look

Romée, is that you?

Romée van Zeeland kennen we eigenlijk niet anders dan met blond haar. In Temptation Island verscheen de beauty met lange blonde lokken en een pony en tijdens het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zagen we haar met een kortere blonde coupe. Toch besloot de realityster om nu voor iets nieuws te gaan.

Rode coupe

Romée plaatst regelmatig mooie kiekjes op Instagram en in haar Stories. Gisteren moesten haar volgers echter even twee keer met hun ogen knipperen voordat ze Romée herkenden op de foto die ze in haar verhaal plaatste. "So I did a thing", schreef Romée bij een selfie, waarop te zien is dat ze zichzelf blijkbaar een nieuwe look heeft laten aanmeten!

Haar blonde lokken zijn verruild voor een vuurrode coupe, geknipt in een bob. Ook haar wenkbrauwen zijn geverfd in dezelfde kleur als het haar. En we moeten toegeven: het staat je prachtig, Romée!

Reacties

In de volgende story schrijft Romée dat ze overdonderd is door alle complimentjes die ze heeft gekregen, maar dat haar rode coupe slechts een pruik is. Wel laat ze weten dat ze door alle positieve reacties toch wel twijfelt om haar haren echt in deze kleur te verven. Wij zijn benieuwd!

EOTBDD

Gaan we Romée dan ook als redhead zien in een volgend seizoen van Ex on the Beach? Hoewel Romée al met al terugkijkt op een leuke tijd bij EOTBDD, zou ze niet nog een keer mee willen doen aan het programma. “Het was wel leuk, maar ik vond het leuk voor één keer”, deelt de blondine in de auto bij Nick Eshuis. “Reality vind ik heel leuk, maar ik zou niet twee keer aan hetzelfde (programma, red.) mee willen doen.” Duidelijk. 

Bron: Instagram Romée | Beeld: EOTBDD (MTV)