Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Romée onthult dat ze bijna was weggestuurd bij EOTBDD

Oh my…

Romée was een van de opvallendste kandidaten van dit seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. De beauty was populair onder de kijkers en was tot het eind in het programma te zien, maar dat was bijna anders gelopen… 

Chaos

Meedoen aan Ex on the Beach: Double Dutch was iets wat Romée erg leuk vond. Maar meedoen aan het programma was volgens haar ook enorm chaotisch, zo vertelt ze in de nieuwste #MACDATE-aflevering van Nick Eshuis. “Het was zo’n ongeorganiseerde puinhoop in huis”, vertelt de realityster. 

Voordat Romée meedeed aan EOTBDD, had ze meegedaan aan Temptation Island. Ze geeft toe dat ze had verwacht dat haar deelname aan EOTBDD vergelijkbaar zou zijn met haar tijd op Temptation Island. Tijdens Temptation was ze namelijk veel aan het chillen met de andere kandidaten, maar meedoen aan EOTBDD was wel even anders. “Ik dacht dat het weer lekker rustig zou zijn”, deelt Romée, maar niets was minder waar. “Er is altijd wel heisa”, stelt ze vervolgens, “maar ik had niet verwacht dat ik degene zou zijn die heisa zou maken. Ik dacht: ik ga daar gewoon een beetje chillen, maar dat viel vies tegen.” 

Gevochten 

Romée vloog tijdens haar deelname aan EOTBDD twee keer medekandidaat Lynn in de haren. En hoewel het eruitzag alsof Romée vaak mot had met andere kandidaten, viel dat in de realiteit enorm mee. “Het lijkt echt of ik elke dag aan het vechten was, maar dat is echt niet waar.” 

Toch vond de productie dat Romée te vaak met andere kandidaten op de vuist was gegaan. “Op het moment dat Ayleen terugkwam (in het programma, red.), had ik mijn laatste waarschuwing gekregen van: ‘Romée als je nog één keer vecht, mogen we dat niet uitzenden of moeten we je naar huis sturen’.” 

Dit is dan ook de reden waarom Romée zich koest hield, toen Ayleen weer terug was in de villa. “Ik zag zoveel reacties van mensen die zeiden: ‘Ja, nu is Ayleen er weer, en durft Romée niks meer te doen.’ Maar ik mócht niks doen.” Aha! 

Bron: #MACDATE, Nick Eshuis | Beeld: MTV