Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kylie Jenners BFF Stassie is samen met déze TikTokker

It's official!

Nu Kylie Jenner weer vrijgezel is, moet er natuurlijk wel iemand zijn in haar inner circle die dat compenseert door in een nieuwe relatie te stappen. En wie kan dat nou beter doen dan haar bestie Stassie? De BFF van de Jenner-telg heeft namelijk een relatie met een wel hele beroemde TikTokker.

Jaden Hossler

Hoewel er al een langere tijd geruchten rondgingen dat Stassie een relatie zou hebben met deze beroemde TikTokker, bevestigden de twee afgelopen week eindelijk dat de geruchten inderdaad kloppen. Dus it's finally official: de BFF van Kylie Jenner heeft een relatie met TikTokker en artiest Jaden Hossler.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door jxdn (@jadenhossler)

Verjaardag

De speculaties begonnen nadat de twee steeds vaker met elkaar werden gespot. Zo zagen we steeds meer TikTok-video's van het stel en was Jaden zelfs mee op een vriendentripje. En nu is het dan eindelijk official tussen de twee. De twee vierden afgelopen week de 22ste verjaardag van Jaden samen met vrienden en familie, waar Stassie haar lover verraste met een prachtige verjaardagstaart.

Vorige relaties

Voordat de twee een koppel waren, scheen Stassie in 2020 een tijdje met acteur Noah Centineo te daten. Toch bleef dit altijd bij geruchten, hoewel er duidelijk bewijs is dat de twee het wel érg gezellig met elkaar hadden. Ook zou ze een romantisch verleden hebben gehad met Tyler Cameron en Too Hot To Handle-ster Harry Jowsey.

Jaden had voor zijn relatie met Stassie een tijdje een relatie met TikTok-ster en zangeres Nessa Barrett, die tevens de ex-vriendin was van zijn beste vriend – en TikTokker – Josh Richards. Keeping up with the relationships, ha!

Bron: Perez Hilton | Beeld: Instagram, NL Beeld