Maxime Meiland en Leroy Molkenboer kopen ‘droomhuis’

Wauw!

Geweldig nieuws voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. De lovebirds hebben namelijk een handtekening gezet onder hun ‘droomhuis’. Dat betekent dat het gezin binnenkort gaat verhuizen naar een villa van 2,3 miljoen euro.

Nieuwe woning

Maxime en Leroy kunnen de verhuisdozen inpakken, want de twee gaan samen met dochters Claire en Vivé verhuizen naar een nieuwe woning. “Ons droomhuis! Ik kan het nog niet bevatten”, schrijft Maxime op Instagram bij een kiekje waarop zij en Leroy hun handtekening onder het koopcontract zetten. De Meiland-telg ziet het al helemaal voor zich. “De meiden met hun voetjes in het gras… Voor de open haard in de winter… Net als vroeger.” Het is voor haar a dream come true. “Nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden behalen. Intens gelukkig ❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Noordwijk

De verhuizers hoeven echter niet heel ver te rijden met alle dozen, want Maxim en Leroy blijven gewoon in Noordwijk wonen. Hun nieuwe villa, die maar liefst 2,3 miljoen euro heeft gekost, staat namelijk ook in de badplaats. Het huis telt onder meer zes slaapkamers en vier badkamers. Ook is er een verwarmd zoutwater zwembad aanwezig, wat natuurlijk geweldig is met de zomer in het vooruitzicht.

Verhuizen

De Meilandjes zijn inmiddels pro’s in verhuizen. Maxime en Leroy verhuisden vorig jaar maart nog naar hun 2-onder-1-kap-woning ter waarde van 729.000 euro en nu, nog geen jaar later, kunnen ze alles opnieuw inpakken. Ondertussen zijn ook Erica en Martien druk bezig met een verbouwing. Hopelijk hebben ze in deze riante villa helemaal hun plek gevonden!

Bron: Instagram @maximemeiland en @leroym_, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws