Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: nieuwe look voor Maxime Meiland en dochtertje Claire

Looking good, girls!

Premiere De Grote Sinterklaasfilm - Trammelant in Spanje

Time for something new! - Dat moet Maxime Meiland gedacht hebben met de start van het nieuwe jaar. Op haar Instagram deelt de blondine namelijk een aantal foto's waarop te zien is dat Maxime én haar dochtertje Claire zijn gegaan voor een gloednieuwe coupe!

Uiteenlopende comments

In een bericht op haar Insta kunnen we zien dat Maxime de schaar in haar lange, blonde lokken heeft laten zetten. Op een beeldige selfie showt de realityster haar nieuwe coupe. Hoewel wij vinden dat het haar geweldig staat, is niet iedereen het daarmee eens. "Vreselijk", schrijft iemand onder de foto. Anderen vragen de blondine "alsjeblieft zichzelf te blijven." Gelukkig zijn er genoeg mensen die de gedurfde keuze van Maxime wél kunnen waarderen. "Leuk je haar zo…maar jou staat eigenlijk alles wel", luidt een van de comments. "Lekker doen wat je wilt doen!", moedigt een andere volger haar aan.

In de stories van Maxime zien we hoe ook haar oogappeltje plaatsneemt in de kappersstoel. De kleine blondine laat haar lange vlecht afknippen, en is zo te zien zelf erg tevreden over het resultaat. Zo lief!

Dochters in beeld

Eerder vertelde Maxime dat haar dochtertjes Claire en Vivé van de arbeidsinspectie buiten beeld moesten blijven, terwijl de realityster juist veel van haar leven deelt – en daar horen haar little princesses natuurlijk gewoon bij. ”Ze mogen in beeld, zolang ze niet bewust het middelpunt zijn”, vertelde Maxime aan een interview met Televizier. “Dat betekent ook dat je niks aan ze mag vragen. Ja, het is een gedoe, haha. Maar joh, ik ben allang blij dat dit kan. Het was echt geen doen om die meiden iedere keer uit beeld te houden als we gingen draaien.”

Wij zijn in ieder geval razend enthousiast over de nieuwe coupe van beide dames. You go, girls!

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20211003 - Premiere De Grote Sinterklaasfilm - Trammelant in Spanje Fotograaf: BrunoPress/ArjoFrank Fotografie Op de foto: Maxime Meiland met haar dochter Claire en partner Leroy Molkenboer