Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! De Love Island Valentine's Reunion staat nu op Videoland

Een gesprek tussen Love Island-winnaars Jotti en Cas haalt veel emoties naar boven.

Love is in the air! Of toch niet? Vanaf vandaag kunnen we ein-de-lijk genieten van de Love Island Valentine's Reunion op Videoland. Welke koppels hielden het buiten de villa vol en welke relaties zijn gestrand? En dan niet te vergeten: hoe gaat het tussen Love Island-winnaars Jotti en Cas na hun breuk?

Breuk

We willen natuurlijk allemaal weten wat er is gebeurd tussen Jotti en Cas. De twee zijn namelijk niet bepaald in stilte uit elkaar gegaan. Op social media gingen er verschillende vreemdgaan-geruchten rond en was het met name Cas die zijn kant van het verhaal deelde met de buitenwereld. Jotti bleef daarentegen aardig stil rondom de breuk.

Surprise

En hoewel Cas zich in zijn eentje aansloot bij de andere Love Island-deelnemers, was het Jotti die aan het einde van de aflevering nog een surprise appearance maakte. Wait, what? En nog voordat het ongemakkelijk werd, nam de Love Island-winnares haar ex-vriend apart om na maanden radiostilte, eindelijk met elkaar te praten.

"Je mag het weten, ik wilde eerst eigenlijk helemaal niet komen", begint Jotti. "Omdat ik geen zin heb om te huilen, maar je hebt me wel enorm gekwetst. En het heeft me echt enorm onzeker gemaakt. Als persoon gewoon. Ik snap gewoon echt niet dat je dat kan doen tegen iemand waar je van houdt."

Gesprek

En dat Jotti nog steeds verdriet heeft van de breuk, is duidelijk te zien. "Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag van 'waarom in godsnaam?'", aldus de blondine. "Ja, waarom doe ik zoiets, dat heb ik je vaak gezegd. Het is enorm dom en stom dat ik dat heb gedaan", antwoordt Cas. "Het is niet goed te praten."

Ook beantwoordt hij de vraag van Jotti. "Het liep niet lekker meer tussen ons. Dat weten we allebei." Toch vindt Jotti dat geen excuus. "Dat is jouw excuus om aandacht te zoeken bij een andere vrouw. Om te blijven liegen. (...) Ik heb jou gebeld toen alle juice uitkwam. (...) Ik heb jou gezegd: 'ik geef jou een kans, maar wees eerlijk."

Eerlijkheid

Cas geeft in het gesprek toe dat hij in bepaalde dingen niet eerlijk is geweest. "Ik heb gelogen over een bericht wat is gestuurd. Honderd procent waar. Het is een bericht geweest, en niet meer dan dat." Toch gelooft Jotti haar ex-vriend niet volledig. "Ik weet niet of er is afgesproken. Dat is niet uitgekomen, want je had die berichten al verwijderd", reageert ze.

"Ik zou gewoon willen dat je één keer eerlijk was", laat de blondine nog een keer weten aan Cas. "Jij beseft niet wat dat met iemand doet", gaat ze verder. (...) "Je hebt mij zó onzeker gemaakt. Was gewoon eerlijk geweest." Cas geeft uiteindelijk toe dat hij mans genoeg had moeten zijn en de stekker eruit te trekken. "Dat is het verhaal", aldus Cas.

Bron & Beeld: Videoland Love Island