Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws: Love Islands Cas en Jotti zijn uit elkaar

'Helaas kloppen de roddels'

Head over heels in love keerden winnaars Jotti en Cas terug uit Love Island als winnaars van het programma. Al snel werden toekomstplannen besproken en werd er over samenwonen en trouwen gepraat. Echter, vandaag blijkt toch dat de lovebirds uit elkaar zijn.

Geruchten

Eerder deze week klonken op verschillende juicechannels de geruchten dat het niet helemaal meer zou boteren tussen Cas en Jotti, omdat Cas niet trouw geweest zou zijn. Vanavond bevestigt Jotti deze geruchten in een droevig bericht in haar Instagram Stories.

"Dankjewel voor de lieve en bezorgde berichtjes", begint Jotti haar bericht. "Net als jullie ben ik zelf in shock en voel me erg gekwetst. Helaas kloppen de roddels en heb ik de keuze moeten maken om de relatie tussen mij en Cas te beëindigen. Hopelijk gunnen jullie mij wat rust en begrijpen jullie dat dit niet makkelijk is."

Relatie

Eind augustus gaf Cas nog aan dat hij een toekomst voor zich zag met Jotti. “Ik geloof nu echt in Love Island en dat je daar de liefde kunt vinden. Toen ik zag dat Jotti meedeed wist ik: daar moet ik naartoe", zei hij in gesprek met Rumag TV. Ook was het stel al voorzichtig bezig met hun plannen voor de toekomst. “We willen allebei eerst kinderen en daarna trouwen.” So sad...

Bron: Instagram Jotti | Beeld: Love Island