Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien! Dít is de trailer van de Love Island Valentine's Reunion

Hoe gaat het met de koppels die het eiland verlieten?

Het Nederlands-Vlaamse koppel Jotti en Cas wist in de zomer van 2022 niet alleen elkaars hart te veroveren, maar ook dat van de kijker. Zij kregen de meeste stemmen van het publiek en werden tot de winnaars van Love Island 2022 gekroond. Maar hoe is het nu met ze? En hoe gaat het met alle andere koppels die het eiland verlieten?

Love Island Valentine's Reunion

In de Love Island Valentine's Reunion blikken de Islanders terug op hun liefdesavontuur. De presentatie ligt natuurlijk in handen van Viktor Verhulst en Holly Mae Brood. De Islanders die we terugzien zijn Lio & Marvin die net voor de finale afvielen, Amandine & Jules die een sterke klik hadden maar afzonderlijk de Love Island-villa verlieten, de finalisten Imen & Nathan, Sunita, & Lennert en natuurlijk winnaars Jotti & Cas.

Trailer

Natuurlijk weten we van een aantal Islanders al dat ze jammer genoeg niet meer samenzijn. Zo gingen Imen en Nathan niet heel lang na het programma hun eigen weg, en is Imen nu heel erg gelukkig in de liefde met een nieuwe lover. Natuurlijk was de grootste shock dat winnaars Jotti en Cas een punt achter hun relatie zetten. Who would've thought?

Dit zijn toch dingen die tijdens de reünie kunnen zorgen voor wat wrijving tussen bepaalde Islanders. Enne, als we de trailer van deze heuse reünie mogen geloven, dan is dat ook zeker het geval. Je ziet 'm hieronder.

Valentijn-editie

En hoewel het een Valentijn-editie is, lijkt het toch niet allemaal van een leien dakje te gaan tussen een aantal deelnemers. Zo zien we een serieus gesprek tussen Imen en Nathan, horen we Sunita 'oh jee' zeggen en maakt de opwachting van Jotti wat 'geschrokken' gezichten los. Hmm, what happened there? Ook zien we alvast een kleine sneak peak van een gesprek tussen Cas en Jotti. En als we heel eerlijk mogen zijn: het ziet er allesbehalve gezellig uit. De Love Island Valentine's Reunion belooft dus heel wat liefde, maar zeker ook een beetje drama. And we're here for it!

De Love Island Valentine's Reunion is vanaf 10 februari exclusief te zijn bij Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: Love Island