Jotti blikt terug op Love Island-avontuur: ‘Beste beslissing ooit’

'Leerde mezelf beter dan ooit kennen'

Lees ook

Afgelopen zaterdag konden we alweer kijken naar de grande finale van Love Island. We weten inmiddels dat lovebirds Jotti en Cas als grote winnaars uit de bus kwamen. Op Instagram blikt Jotti kort terug op haar allesbepalende avontuur.

Winnaars

Na vijf weken was het zover en kroonden presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood de winnaars van Love Island 2022. Na het zien van de beelden van de laatste ochtend, een speed wedding en het voorlezen van prachtige brieven was het ein-de-lijk tijd voor de uitslag. Wie de winnaars van Love Island zijn geworden…? Dat zijn Jotti en Cas! “Ik bibber helemaal. Ik ben sprakeloos. Super dankbaar!”, aldus Jotti nadat de uitslag bekend is gemaakt. De twee gingen overigens niet alleen met ware liefde naar huis, maar ook met een geldbedrag van 12.500 euro, want inderdaad: Cas – die de geldenveloppe van Holly kreeg – besloot het bedrag te delen met zijn Jotti.

Terugblik

Op Instagram blikt Jotti terug op het hele avontuur. “Sprakeloos. Waar moet ik beginnen”, begint Jotti. Als eerste wil Jotti iedereen bedanken voor alle steun en lieve reacties die ze heeft gekregen. “Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Deze liefde doet zo veel deugd”, schrijft ze.

“Ik ging met een bang hartje richting Love Island maar dit was de beste beslissing die ik ooit nam. Ik leerde de allerliefste mensen kennen en vond er de liefde van mijn leven: Cas Hooijer”, vervolgt Jotti. De blondine vertelt dat het een behoorlijke rollercoaster was. “Ik moest heel vaak uit mijn comfort zone komen tijdens de gesprekken (jaaaa ik ben best verlegen en spreek niet snel mijn gevoelens uit) en heb wat verloren rondgelopen de eerste weken, maar leerde mezelf beter dan ooit kennen.”

Tot slot vertelt Jotti dat ze nog maar moeilijk kan geloven dat zij en Cas hebben gewonnen. “Ik besef nog steeds niet dat we gewonnen hebben, maar dit alles hebben we aan jullie te danken 💕 Zo enorm dankbaar 🙏🏼🤍✨”, aldus de Islander.

Bron & Beeld: Instagram, Love Island

Laatste nieuws

Zie ook