Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Drie nieuwe mannen maken hun opwachting in De Bachelorette

Wij stellen ze aan je voor!

In de eerste aflevering van De Bachelorette maakten we kennis met alle mannen die speciaal voor Sylvia Geersen zijn afgereisd naar het prachtige Zuid-Afrika. Helaas moesten vier mannen al na de eerste rozenceremonie hun koffers pakken om terug naar Nederland te gaan. Maar niet getreurd, want in de derde afleveringen maken maar liefst drie nieuwe mannen hun opwachting! Wij stellen ze aan je voor.

Samé (33)

De goedlachse Samé heeft een eigen meubelzaak en woont in Amsterdam. In zijn vrije tijd doet hij aan motorrijden, mindfulness en vindt hij het leuk om podcasts te luisteren en zichzelf verder te ontwikkelen. Daarnaast sport hij ook graag, het liefst staat hij vijf keer in de week in de sportschool. Samé is vanaf zijn 28e jaar vrijgezel en heeft niet veel lange relaties gehad. Hij is naar eigen zeggen klaar voor een serieuze relatie. Hij vindt Sylvia een prachtige dame waar hij zeker op zou kunnen vallen. Hij zoekt iemand met veel energie en zelfverzekerdheid. Ook vindt hij het belangrijk dat ze er verzorgd en netjes uitziet, intelligent is en open staat om samen iets moois op te bouwen, dat is precies wat hij zoekt in een vrouw.

Shaka (31)

Shaka woont en werkt op Aruba. Toen hij 12 was is hij met zijn ouders verhuisd naar Aruba. Nu werkt hij daar als huizen verhuurder en tourguide. Zo kan hij iedere dag genieten van de zon en kwijnt hij niet weg op kantoor. De vader van Shaka is George Mc Crae een old school disco artiest die in de jaren 70 een wereldhit heeft gehad Rock your baby. Dus de zangtalenten van Shaka heeft hij niet van een vreemde. Na een relatie van 12 jaar is Shaka sinds een jaar weer vrijgezel. Hij is gek op de liefde en houdt van verzorgde meiden die wel van gezelligheid en een praatje houden en dat ziet hij terug in Sylvia.

Mitchell (36)

Mitchell werkt als ondernemer en is sinds 2009 personal trainer. In het verleden heeft hij topsport judo en kickboksen gedaan en nu begeleidt hij anderen om hun doelen te bereiken. Daarnaast is hij model en heeft hij meerdere titels gewonnen met Mister Senior Netherlands verkiezingen. Dat is een nieuwe verkiezing voor mannen van boven de 32 jaar. Mitchell is vader van 3 kinderen. Hij staat sinds een tijdje weer helemaal open voor de liefde want hij zit in een nieuwe fase van zijn leven. Hij heeft alles op de rit en is naar eigen zeggen ‘uitgespeeld’ en klaar voor rust in de liefde...

Benieuwd of Samé, Shaka en Mitchell een goede eerste indruk hebben gemaakt op Sylvia Geersen? Dat zie je in de nieuwste aflevering van De Bachelorette, die nu te zien is op Videoland. Wij zijn heel benieuwd of een van deze drie het hart van de beauty weet te veroveren!

De Bachelorette is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Beeld: JPF Photo