Aha! Hier kun je Malcolm en Rick uit De Bachelorette van kennen

Deze mannen waren blijkbaar al eerder op de buis te zien.

Afgelopen donderdag konden we kennismaken met de kandidaten van het nieuwe seizoen van De Bachelorette met Sylvia Geersen. Enne, de oplettende reality-fan zal misschien al wel hebben gespot dat er een aantal oude bekenden tussenzitten. Naast Matthijs en Joris, die eerder al op de buis te zien waren in Temptation Island: Love or Leave en First dates, zijn ook Malcolm en Rick al eerder op televisie geweest.

Malcolm

De 40-jarige Malcolm verraste iedereen met zijn romantische serenade op de rode loper tijdens de eerste ontmoeting met bachelorette Sylvia. Hij werkt bij een tegelhandel en naast zijn fulltimebaan is hij acteur én heeft hij kleine rolletjes in commercials en series. Wie weet herken je hem dus wel! Hij speelde bijrolletjes in onder andere Mocro MaffiaKlemTropenjaren en Ik weet wie je bent.

Rick

Ook Rick kan je misschien herkennen van een eerder programma. Hij had toen alleen ietsjes minder kleding aan. De zelfstandige fysiotherapeut ging namelijk met de billen bloot voor het NTR-programma Gewoon Bloot waarin kinderen vragen aan hem mochten stellen over het menselijke lichaam.

Matthijs

Ook Matthijs waagde dus al eerder een poging op tv om de liefde te vinden, want hij was namelijk in het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave te zien. Het seizoen met Jaydi en Sonny, remember? Matthijs zag toen Jaydi wel zitten, maar zij ging er uiteindelijk met een andere single vandoor, namelijk Ricky. Inmiddels zijn zij ook alweer uit elkaar. Goed, wie weet lukt het Matthijs in De Bachelorette wel om de liefde te vinden!

Joris

Joris maakte een fantastische indruk op Sylvia en kreeg meteen een één op één date met de bachelorette. Joris heeft overigens al wel ervaring met daten op televisie, want eerder deed hij namelijk al eens mee aan het programma First Dates VIPS. Toen werd hij gekoppeld aan de knappe Julia Mekkes, de ex van Dave Roelvink. Joris en Julia beleefden een romantische date, maar uiteindelijk is de vonk niet overgeslagen tussen de twee. Zal Joris meer succes hebben bij Sylvia in De Bachelorette?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: JPF Photo

Laatste nieuws