Meteen vier mannen naar huis in De Bachelorette

Voor sommige heren was het avontuur van korte duur...

The wait is finally over! Sinds gisteren staan de eerste twee afleveringen van De Bachelorette met Sylvia Geersen op Videoland. Samen met presentatrice Monica Geuze gaat de Rotterdamse beauty op zoek naar ware liefde. In het prachtige Zuid-Afrika maakte ze kennis met de mannen én stuurde ze er meteen een aantal terug naar huis.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste twee afleveringen van De Bachelorette.

Rode loper

Nadat Syliva is gearriveerd in haar prachtige villa, staat het eerste spannende moment op de planning: de kennismaking met alle mannen. Maar liefst zeventien mannen zijn afgereisd naar Zuid-Afrika om het model te ontmoeten, in de hoop op een romantische klik. Op de rode loper trekken de heren alles uit de kast om indruk te maken op de bachelorette. Zo komt Robert als een prins op het witte paard aangereden en viel Malcolm op met zijn gedicht.

Na de kennismaking drinkt Syliva een drankje met de heren, zodat ze nog even met elkaar kunnen praten. Daarna is het tijd om de welbekende first impression-roos uit te delen. Die gaat naar Joris, degene die ook als eerst op de rode loper aankwam. Hij ‘wint’ hiermee de eerste een-op-een date en is verzekerd van een roos bij de eerste rozenceremonie. Ook Giancarlo is verzekerd van een roos. Hij kreeg een rode roos, omdat zijn levensmotto, Hakuna Matata, de meeste indruk maakte op Sylvia.

Eerste date

Op de tweede dag staat de allereerste date op het programma. Na een actieve groepsdate, is het tijd voor Joris om zijn date met Sylvia in te wisselen. De twee gaan paragliden aan de kust van Zuid-Afrika (what a view!) en hebben daarna tijd om te kletsen op het strand. In de avond is het tijd voor de eerste cocktailparty, waar al snel duidelijk wordt dat sommige mannen alles doen om een paar minuten met Sylvia te kunnen praten. Vooral Otman en Malcolm botsen daarbij nogal.

Naar huis

Aan het einde van de tweede aflevering is het tijd voor de eerste rozenceremonie. Een spannend moment! De eerste twee rozen ging naar Joris en Giancarlo, omdat zij vrijgesteld waren deze keer. Al snel blijkt dat de groep flink meteen uitgedund wordt. Er zijn maar liefst vier mannen die geen roos krijgen van de bachelorette. Voor Stan, Otman, Donny en Maarten eindigt het avontuur. Zij moeten hun koffers weer inpakken en gaan terug naar huis. Wij hebben nu alweer zin in de volgende aflevering!

Bron: Love Reality | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws