Dit bedrag verdienen de Big Brother-bewoners per dag in het huis

Een flink bedrag per dag, als je het ons vraagt.

Big Brother is al een tijdje aan de gang en de kandidaten zijn volop bezig met het spel. Maar wat veel mensen niet weten is dat de deelnemers weliswaar een geldsom meekrijgen als ze uit het Big Brother-huis stappen. Nieuws 365 meldde zelfs dat hoe langer de bewoners in het huis blijven, hoe hoger het bedrag wordt. Ka-ching!

Rekeningen en leningen

Als we de nieuwssite moeten geloven krijgen de bewoners van het Big Brother-huis honderd euro per dag, die ze uiteindelijk krijgen als ze het huis verlaten. En nee, dit krijgen ze natuurlijk niet als een gift. Dit geld is namelijk bedoeld om rekeningen en leningen te kunnen betalen in de tijd dat ze in het programma zitten. Werken gaat immers wel een beetje lastig, toch?

Niet mee eens

Toch zijn sommige kijkers het er niet mee eens. Zij vinden het namelijk niet normaal dat de bewoners honderd euro – wat ongeveer drieduizend euro per maand is – krijgen om hun rekeningen en leningen te betalen. Zij vinden dat drieduizend euro veel te veel is en dat het daarom ook zeker niet nodig is om zoveel te schenken. Daarnaast maken de bewoners tijdens hun verblijf in Big Brother ook nog eens kans op extra geld. Zo lukte het Chayron en Ias al om sowieso tienduizend euro mee naar huis te nemen, en kregen Bart en Jacqueline vijfduizend euro per persoon. Best een hoop geld als je het ons vraagt. En als je daar dan ook nog de prijzenpot bij op telt, hoeven de bewoners zeker niet te klagen.

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Big Brother

Laatste nieuws